[]

squat boyun ağrısı yapar mı?

çarşamba günü hayatımda ilk kez denedim. sadece barla yaptım önce, sonra da 10 kilo (her iki tarafa 5'er kilo) ekleyerek yaptım, kaldıramayacağım kadar ağır yapmadım yani. ondan mı oldu emin olmamakla birlikte 2 gündür boynumun bir tarafında ağrı var. bugün baya arttı ağrı sol tarafında. barı çok yukarıda tuttuğumu da sanmıyorum, boynuma bindirmedim yani ama bir şeyleri yanlış yapmış olabilirim. belki de alakası yok, başka bi şeydendir bilemiyorum, internette de pek bir şey bulamadım bununla alakalı. yarın spora gidicem tekrar, yapmaya korkuyorum şimdi.




 
Yapmaz. Barı boynuna değil de trapez kaslarının üstüne koyman gerekiyor. Boynu sakatlarsın. Air squat ile devam et


  • hasmetizm 2046  (22.04.16 21:39:23) 
yapmaz. Barı indirirken ya da kaldırırken aşağıya ya da yukarıya bakarsan gerilmeden dolayı yapabilir belki tam karşıya bakmalısın.


  • Nox  (22.04.16 21:50:44) 
Dumbella squat yap ya da barı önüne al.


  • ThomasJefferson  (22.04.16 21:52:51) 
Yapmaz tabiki. Bacak ve kalça kaslarını çalıştırır.


  • powerpufgirl  (23.04.16 14:11:06) 
Barı yanlış yere koyuyorsan yapar. Yanı sırtını kastığında trapezlerin ortaya çıkar, barı onun üstüne değilde omurlara denk gelecek şekilde koyuyorsan ağrı yapar. Barı olması gerektiği yere koyan çok kişi görmedim ben, o nedenle böyle ağrılar olabiliyor.


  • angelus  (23.04.16 14:30:25) 
kendini çok zorladıysan yapabilir. bütün setlerde failure a gitme.
1-2 tekrarlık enerjin kalsın.

ayrıca low bar teknigine bakabilirsin internetten.
  • kotuseyleryapaniyikimse  (23.04.16 15:19:22 ~ 15:22:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.