[]

Eski sevgilinizle tatile gittiğiniz yere tekrar gider misiniz?

Bugün arkadaşlarımla konuşuyorduk, tatil planları Vs anlatılırken bir arkadaşım yurtiçinde bir yere gitmek istediklerini, neresi olduğuna karar vermediklerini söyledi. Ben de oludeniz'e gidin dedim. 'Orası olmaz eski erkek arkadaşımla gitmiştik' dedi, o zaman bozcaada dedim, oraya da sevgilisi eski kız arkadaşıyla gitmiş. Dayanamayıp 'o mantıkla istanbul'da da yaşamayin o zaman sonuçta ikinizin de eski sevgilisi burda' gibisinden bir şey dedim. Aaa olur mu, aynı şey değil diye 1 saat anlattı. Diğer arkadaşım da onu destekledi.


Bana biraz saçma geldi, merak ettim size sorayım dedim. Siz gider misiniz? Gitmem derseniz sebebini açıklar mısınız? Onlara göre çoğu kişi gitmezmis de.


Not: gönul işinden ziyade anket sorusu gibi geldi bana ama moderatörler gönül işi sorusu bu derlerse duzeltebilirler pek tabii :)

 
çok özel bi yer değilse giderdim. sonuçta ölüdeniz, bozcaada falan gayet normal öneriler. ama geceden nemrut'a çıkıp güneşin doğuşunu şarapla kutlamışımdır falan, evet o zaman istemezdim


  • la noix  (22.04.16 19:39:16) 
bence de saçma. dediğin gibi o mantıkla birinden ayrılınca hayatını komple değiştirmen filan lazım niye sadece tatille kısıtlı kalınsın ki o mantıkla? eski sevgilimle de su içerdik, yenisiyle su içemem??!! saçma yani :)


  • in vino veritas  (22.04.16 19:40:40 ~ 20:01:43) 
Giderim. Yeni sevgilim varsa eskinin bi onemi kalmamistir. Bunun icin kendimi kısıtlamam.


  • rayde  (22.04.16 19:42:05) 
giderim. orada yaşanmış hatıraları silerim en azından.


  • dead and broken  (22.04.16 19:56:05) 
o zaman istanbulda da yaşamayın +1


  • ruhen hastayim ben  (22.04.16 20:19:05) 
aynı dünyayı terk ettim ben şu an marsta yaşıyorum. :)

ciddili cevap: giderim tabii niye gitmeyeyim
  • burya  (22.04.16 20:22:23) 
daha önce sevgiliyle tatile gitmedim. ama gitseydim de umurumda olmazdı, tekrar giderdim.


  • şubatsonrası  (22.04.16 20:23:19) 
şu anki sevgilim sorun etmez ise giderim problem değil. tam tersi durumda bana söylese böyle böyle ex ile gitmiştik sorun olur mu diye yine sorun etmem.


  • Kovacic  (22.04.16 20:33:38) 
Giderim, hiç de umrumda olmaz. Maksat gezmek olsun kafamız dağılsın. Bazı şeylere fazla anlam yüklememeli insan, şu kısacık hayatta anın tadını çıkarmaya bakmalı.


  • köstebek kurabiye  (22.04.16 20:33:39) 
Elbette giderdim. Arkadaslarinin mantiginda dusunursen hicbir sey yapmaman lazim. Adi ustunde " eski " sevgili. Bitti gitti artik. Bazi yerlere sirf onunla daha onceden gittigin icin yeniden gitmek istemiyorsan demek ki hersey tam olarak bitmemis. Ozetle sacma yani. Zerre umrumda olmazdi.


  • kareem said  (22.04.16 20:58:28) 
o yerde yaşananlara göre değişir tabi. ama ben gitmem mesela olimpos'a. sırf yeni sevgilimle değil normal arkadaşlarla da gitmem.
orada güzel zamanlar geçirdik, öyle kalsın isterim.
ama mesela o gitse bana çok saçma gelmez. hatta üzülmem bile.
  • lucky strike  (22.04.16 21:00:54) 
gittim. gitmeden de aradım, oradaysa gelmeyeyim diye, yok dediler öyle gittim.


  • kaichi  (22.04.16 21:12:22) 
gerizekalilarla arkadaslik etmeyin, kesin cozum


  • mrvengeance  (22.04.16 21:27:18) 
Mrve, her ne kadar bu konuda aynı fikirde olmasak da arkadaşlarımın gerizekalı olduklarını düşünmüyorum. Ayrıca tanımadığım insanları basit bir konudaki tek düşünceleri yüzünden salak, gerizekalı gibi sözcüklerle yaftalamadim hiçbir zaman, size de tavsiye ederim zira tanıyinca söylediklerinizden pişman olabilirsiniz.


  • fraise  (22.04.16 21:32:22) 
Giderim, eski seyler aklima gelmez bile.


  • turuncu sufle  (22.04.16 21:36:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.