[]

acilli soru - istanbul avrupa yakası halı koltuk yıkama

koca bi tabak domates çorbasını boca ettiğim için artık seçenek değil zorunluluk haline geldi yıkatmak :(

halı yıkamayı biliyorum da bi de bunların eve gelip güzelce koltukları yıkayanları varmış. inanılmaz bir zeka örneği sergileyerek koltukları ve halıları beyaz ağırlıklı aldığım için silmekle de kiri çıkmıyor iyice çamurlaşıyor artık. bi de tozu kiri yetmezmiş gibi çorbayı devirdim hem koltuğa hem halıya geldi. gelip güzelce koltukları temizlesinler, halıları da yıkayıp getirsinler istiyorum ancak koltuk konusunda çevremde deneyimli kimsecikler yok.

aranızda daha önce koltuk yıkatan var mı? gerçekten yeni gibi tertemiz oluyor mu? memnun kaldığınız avrupa yakasına da hizmet veren yerler varsa telefon ya da internet adreslerini alabilirim. rastgele bir yeri aramaya çekiniyorum iyi yapamazlar da kumaşa zarar verirlerse diye. o yüzden deneyip memnun kalınmış bir yerden çağırmak istiyorum. haftaya da misafir gelecek bu hafta halletmeliyim bu işleri :( sakarlık zor iş vesselam...

yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

 
Ben yikatmadim ama dun kapima reklam birakmislardi renklerini bozmama garantileri varmis, yikatirim belki diye cantama atmistim, simdi onun numarasini vereyim bi fiyat alin isterseniz:

Gokkusagi hali yikama ( koltuk da yikiyorlarmis)

0212 419 09 09
0553 094 38 62

Levent- besiktas- sariyer -sisli bolgesine hizmet veriyorlarmis
  • neferkitty  (22.04.16 16:02:13 ~ 16:10:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.