[]

bayan vize sorularından biri daha

yedi sekiz ay önce schengen almıştım yine başvurucam

öğrenciyim mecbur sponsor göstericem

annemi göstericem bankada parası var, araba alacak kadar diyeyim, ev alacak kadar değil. başka hiçbir şeyi yok ama. ev maaş vs sıfır.

red yer miyim, bu şekilde red alan ya kabul alan biliyo musunuz.

 
ulke? yeterli olabilir ama olmayabilir de. reddedilirsen gitmek istedigin ulkenin kendi dilinde bir itiraz mektubu yazip konsolosluga fakslarsin. mektupta durumunu acikla. asil bilmek istedikleri "gercekten ulkene geri donecek misin?". bu soruyu desteklerinle cevapla. sonrasinda verirler diye dusunuyorum.


  • hopeless  (22.04.16 15:47:58) 
bayan değil kadın askjaşkslda allah da beni kahretmesin e mi.

geri kalan her şey(belge, seyahat konaklama planı vs.) mükemmelse red yemezsin.
  • baba jo  (22.04.16 15:48:22) 
macaristan


  • mula  (22.04.16 15:53:47) 
red yeme olasiligi yüksek.
paranin bir kismini kendi ustunuzde gösterin. hem sizin paraniz olduğu gorunsun hem de annenizin. o sekilde olursa, vize alma sansiniz daha yüksek.

  • for the record  (22.04.16 16:05:05) 
paranın kendi hesabına olmasından ziyade hesaptaki para trafiğine önem veriyorlar.1 gunlugune 100 bin dolar koyup cekersin o kadar salak değiller.


  • jamswety  (22.04.16 16:25:46) 
portekiz vizesi için o macar ablalarla muhattap olmuştum da onlar red verirse şaşırmam.


  • b roy  (22.04.16 16:25:49) 
ya para annemin ve dökümlerde de belli zaten vize için konmadığı kafasına göre kullanıyo


  • mula  (22.04.16 16:54:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.