[]

Napıyosunuz bu saatte?

Ben teğ İzmir'e geldim bu saatte. 11'e kadar garda traş olup garın tuvaletinde takım elbisemi giyip iş görüşmesine gidicen :)

Siz napıyosunuz? Manyak mısınız da uyandınız? Bi de duyuruya girmişler.


 
Sakalı esmer bi genç garda 3 5 çuval bıraktı gitti önüme. Tedirgin bi hali de vardı. Ankara'dan gelip de İzmir'de ölmek? Off, ölürsem de burada ne hüzün yaparsınız şimdi. İçimizden biri öldü, inanamıyorum falan yazarsınız siz şimdi. Neyse ben yazayım da. Annemleri yalnız bırakmayın lan. Ben ölünce oğlu kızı gibi sever sizi.


  • birşeylersoracağım  (22.04.16 08:35:21) 
saat 8.30 türkiye'nin yarısı için iş saati:)

benim vergi dairesinde ve bankada işlerim var ondan erkek kalktım. gidiyorum tamam kızma:p
  • victum  (22.04.16 08:36:50) 
cuma günü sabahın 8:20'sinde insanlara ne yaptıklarını sormak ve üstüne üstlük "manyak mısınız" demek?

cdn.meme.am

st.louis-chicago maçını bitirdim az önce. iki uzatmaya gitti, müthişti. kane başkan bitirdi. amk her gece aynı şey oluyo, maçın ortasında uykum geliyo ama yatmam gereken saatte güneş çıkınca ben de internete falan dalınca öğlene kadar oturuyorum. sonra hooop bütün gün çöp, kalk gece 10'da 11'de. ŞEYM ŞEYM ŞEYM
  • der meister  (22.04.16 08:42:15) 
Cnc freze ve torna deneyine gidiliyor. Geç kalınacak ve hocadan azar yenilecek.


  • Apocalypse  (22.04.16 08:44:42) 
Ben de arkadasta kaldim. O bilgisayarla ardino nun bir iki seviye ustu bir aletle bogusuyor.

Ben de yattigim yerden ne yaliyor diye bakiyom.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (22.04.16 08:45:22) 
Uyanınca ılık duş aldım. Meyve salatamı yiyorum, bornozumla keyif yapıyorum vallahi :) 2 saat sonra 2,5 saatlik İstanbul içi trafiğine gireceğim çünküüüüüü.


  • mza  (22.04.16 08:54:23) 
manyak değiliz :P işe geldim kahvaltı yapıyorum.bi yandan haberler, duyuru falan işte. görüşmede bol şans :)


  • aquarium  (22.04.16 08:56:10) 
ben de kursa geldim. metrobüste bu sıcak havada boğazına kadar montu çekili, göbekli bi adam vardı. eli ayağı da titriyodu yumruk yapıp duruyodu. tırstım ilk durakta indim :(


  • rayde  (22.04.16 09:01:07) 
Bir cok kisinin aksine uyumaya calisiyorum.uykusuzluk problemim tam gaz devam etmekte.tüm hayatim felç olmuş vaziyette.. Ilac kullaniyorum da bagimlisi olmak ta istemiyorum. Size is görüşmenizde başarılar..


  • Karaliktaki Hayalet  (22.04.16 09:02:38) 
iş görüşmesine geldiğine göre işsizsin ve hiç 8.20'de uyanmamışsın izlenimi uyandı bende :) alsancak'a gel bi bira ısmarla bana, doğum günüm bugün.


  • teknikekip  (22.04.16 09:32:10) 
Aşık olduğum insandan ayrılmanın acısıyla baş başayım bugün..


  • istenmeyen evlat  (22.04.16 12:48:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.