[]

Sigara içmek çok saçma geliyor.

Durun taşlamayın, 8 senelik bir bağımlıyım ve günde bi buçuk paket içiyorum.

Ancak neden içiyorum bilmiyorum, bırakmak ta istemiyorum.

Bana çok nadir anlar dışında hiç bir keyif vs vermiyor. Ancak yoksunluğunu çok ciddi yaşıyorum elim ayağım titriyor tabir yerindeyse.


size de böyle geliyor mu?

 
evet midemin bile bulandığı oluyo.


  • snape i başından beri tanırım  (22.04.16 00:03:26) 
Ben içmediğim için bana da saçma geliyor, hatta aptalca. Fakat sigara direkt dopamin salınımına etki ettiği için içenleri anlayabiliyor. Fakat bu aptalca bir şey olduğunu değiştirmiyor yine de.


  • angelus  (22.04.16 00:04:23) 
bana gelmiyor. gelse azaltır, bırakır, bi şey yaparım zaten ki yapmışlığım var.


  • devilred  (22.04.16 00:06:45) 
Aynı duyguları çoğu zaman yaşıyorum. yapacak birşey yok, ben keyif aldığım için günde 3-4 dal içiyorum yani bana zararı pek yok. özetle böyle devam etmeyi düşünüyorum blue ice ile.


  • faraton  (22.04.16 00:23:41) 
Yo ben seviyorum.


  • damdanakan  (22.04.16 00:27:05) 
Bi kere tiksindim, 5 ay icmedim. Sonra lucky strike mentollü hoşuma gitti, tekrar başladım.


  • damdanakan  (22.04.16 00:27:49) 
bana gayet mantıklı geliyor. ağızla yapılabilecek en keyifli işler arasında bence sigara içmek.


  • dinsiz adam  (22.04.16 00:29:11) 
haci onu bunu bilmemde. bence sen bu durumu firsata cevirsene. ben de senin kadar hatta daha fazla iciyordum. biraktim. Ve sana sunu garanti ederim hayatimda yaptigim en guzel seylerden biri de sigarayi birakmak.


  • tezek  (22.04.16 02:15:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.