[]

Exten next olur mu?

Geçen sene belli bir süre vakit geçirdiğim (flört) bir arkadaşla bellihuysuzluklarımdan dolayı görüşmeme karari almistik. Arada karsilastiğimizda ayaküstü sohbet muhabbet oluyordu ancak sonra uzunca bir süre ne karsilastik ne de arastik. Ancak son zamanlarda siklikla kafami kurcalar oldu.Daha fazla görmeye başladım bir de. Yürüsem mi yürümesem mi diye düşünüyorum.İlgisiz davranmıyor öyle sayılmaz yani. Ama kararsizim. En son gördügümde bir kafede bir kizla flörtlesiyordu.Benim de yanımda ortak bir arkadaşımız vardı ve o arkadaş sorular sormasına rağmen pek cevap vermedi yanımda. Saygısızlık etmek istememiştir diye düşündüm, sonuçta iyi kötü bir geçmişimiz vardı. Sonra da yanımıza geldi, ayaküstü biraz muhabbet ettik o kadar.Sizin fikirleriniz neler?

Edit : İmla ve detaylar.


 
Bir kere giden iki kere de gider. Iki kere giden uc kere de gider. Ben yandim siz yanmayin.


  • allah yazdiysa bozsun  (21.04.16 21:23:57) 
Olmaz.


  • rayde  (21.04.16 21:32:01) 
Aynı hataları tekrarlamadığınız sürece olur.


  • Gingko  (21.04.16 21:33:29) 
hayır.


  • sen git ben geliyorum  (22.04.16 11:35:30) 
olmasa daha iyi. ki olmuyor zaten. hep ileri bakmak lazım, dünyada yedi milyar insan var. hep aynı kişilere kafayı takmak niye?


  • köstebek kurabiye  (22.04.16 11:53:46) 
ex olmamış ki, next neden olmasın


  • turkuaz  (22.04.16 12:57:28) 
exten next 5 sene sonrasında olur daha öncesi kısadır, olmaz


  • selam  (22.04.16 20:36:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.