[]

Babam :(

Ya bu adam 65 yaşından sonra akıllı telefon diye tutturdu. Akıllı telefon da değil dürtmeli telefon diyor. Neyse aldık falan. Facebook açtırmış kardeşime daha sonradan. Şimdi de bir şeyler paylaşmaya çalışıyor.

Korkuyorum google'da memeli bir şeyler ararken facebook'a yazacak diye :) Yok mu tersten çalışan ebeveyn filtresi falan bir şey :D

Görsel ektedir.

 
tersten çalışan ebeveyn filtresi. gözlerim yaşardı gülmekten.

cevap yok malesef :(

gülüyorum halen.
  • hayir bu koyden olsam nolcak  (21.04.16 17:45:02) 
çok temiz ya, o bahsettiğiniz şey umarım olmaz. olması ihtimaline karşın yakın arkadaşlarınıza falan ekleyin. bilgilerini alın, gözünüze takılan olursa hemen onun hesabından girip kaldırırsınız.


  • zoque  (21.04.16 17:46:54) 
zoque +1

ama bence bir sıkıntı olmayacak. bu arada çok tatlı, iyi.

luceskuuu (:
  • sparkle kiddle  (21.04.16 17:53:47) 
Adamin hevesini kirmayin, takilsin istedigi gibi. Şayet öyle bir şey olursa da, telefonuma virus girmiş tüm arkadaşlarimdan özür dilerim diye bir mesaj yayinlar, olur biter.


  • battal gemalmaz  (21.04.16 18:02:45) 
bence kullanmayı öğretin. olası riskleri bilsin. baba buraya meme yazarsan herkesler görür deyin açık açık :D


  • elorelia  (21.04.16 18:02:54) 
hevesini kırmak istemediğim için korkuyorum aslında. ne derse tamam diyoruz epey zamandır. kırmadık hiç, iyi de bir adam hem, çevresindeki herkes sever saygı duyar :) ama çıkıp da meme yazma baba diye anlatamam ya :D


  • mrtkbl  (21.04.16 18:06:19) 
facebook'ta tüm yayınladıklarını bildirim olarak alabilirsin, şifresini filan da biliyorsan kimseye çaktırmadan silersin öyle bir durumda. yalnız ne güldüm bu duyuruya yahu, hay sen çok yaşa :)


  • devilred  (21.04.16 18:14:33) 
babaya çok selam söyle, iyi güldüm akşam akşam.
benimki de 55 yaşında ama teknolojik adam, götlü memeli aramaları fesbuka yazmayacak kadar olaya hakim. hatta bulutut kulaklığı bile var, raadım.

o değil de, BÜYÜK HARFLİ CÜMLELER İS KOMİNG
  • azizakin  (21.04.16 18:15:25) 
paylaşımlarını kimsenin göremeyeceği şekilde ayarlamak mümkün mü? eğer öyle bir olay varsa, en azından kullanmayı öğrenene kadar bu yol izlenebilir.


  • avianthem  (21.04.16 18:46:16) 
Sifresini isteyin. Hatta bi yalan atin. Senin hesapla benimkini birbirine baglayacagim eger senin hesaba bi sey olur baskasi calarsa bu sekilde geri alabiliriz diyin. Korku her zaman ise yarar ve verir.

Ayrica yapmissinizdir ama adama da gosterin biraz. Aman bak buraya basinca bu olur suraya girince su olur vs gibi. Dedigim gibi burada da korkutun hafiften.
  • isott  (21.04.16 19:02:57) 
öğreniyorlar. ben eskiyi pedere verdim. o facebook açmadı ama eski tuşlu telefonunda sms okuyamayan adam taş gibi kandil mesajları yazmaya başladı. kopyala yapıştır da değil kendisi yazıyor adam inci gibi.

bırakın kurcalasın. gayet de başarılı bir paylaşım yapmış bence.
  • etsiz cig kofte olmaz  (21.04.16 19:07:38) 
haha ne güldüm ya :)) bırak paylaşsın işte. hatıra olur :) gülersiniz ileride


  • anti-kahraman  (21.04.16 19:10:08) 
sifresini isteyin verir ya kardesiniz falan bilmiyor mu? :))


  • melancholia  (21.04.16 19:15:37) 
memeli kadın porna


agdhfhfjff
  • nice tnetennba  (21.04.16 19:32:37) 
Benim dedem 72 yaşında Samsung Galaxy S4 aldı. Anneannem 69 yaşında iPhone 4'ü var. Memlekete gidip fotoğraf çekip bize gösteriyorlar. Yani bu işin kaçarı yok.


  • roket adam  (21.04.16 19:39:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.