[]

Bar için atıştırmalık önerisi

arkadaşlar ufak şirin bir pub'ımız var. haliyle mutfağımızda pek küçük. bir tane mikrodalgamız var. ocak veya fritöz yok. bu şartlar altında bize önerebileceğiniz güzel atıştırmalık önerileri bekliyorum.




 
mikrodalgada pop corn yapabilirsin.


  • 10032007  (21.04.16 14:13:07) 
Popcorn (mikrodalgada yapilanlardan)

Bence fritöz aliverin, cok yer kaplamaz. Hatta mikrodalgadan daha bile az yer kaplayabilir.
  • kuehles blondes  (21.04.16 14:14:50) 
cips, çerez


  • sta  (21.04.16 14:17:34) 
Soruya belki tam cevap değil ama biranın yanında salatalık turşusu verin. Çok hoş oluyor ve tuzlu olduğu için bira satışınızda artar.


  • Dr_Stat  (21.04.16 14:18:04) 
migros bim şok a-101 carrefour marketlerden, dondurulmuş ürün reyonlarına gidip arkasında "microwave oven" resmi olan hepsini sepete atınız. bir güzel afiyetle yiyiniz. yarın da "microwave oven" ı satıp, küçücük de olsa ocak alınız.

* superfresh in saplı ve tatlı sosisli sandviçi vardı. şimdilik idare eder.
  • chichionai  (21.04.16 14:18:08) 
Ha bir de nachos yapabilirsiniz.

Doritos filan alip, salsa sos, guacamole, eriyen peynir vb ile nachos yapmak.
  • kuehles blondes  (21.04.16 14:18:54) 
yeşil zeytin istanbulda bir barda vermişlerdi baya içiriyor velet


  • gozu acik sevisen yahudi  (21.04.16 14:20:32) 
mikro dalga varsa dondurulmuş ürünlere hücum edin.
Bence en güzeli patlamış mısır. Beleş patlamış mısır veren pub benim için birinci tercihtir.

  • nedendir bilinmez  (21.04.16 14:21:41) 
barlarda genelde peynir, zeytin, meyve, tursu, havoc, cikolata, misir, cips, kuruyemis olur icki yaninda verilen.

ama ac karna icmeye gittigimde patates ve sosis disinda karnimi doyurabilecegim bir seyler olmasini isterdim. dondurulmus dilim pizza olabilir mesela. bir tost makinesi alsaniz, tost ekmegi-peynir-salam-tereyag-baharat-zeytin ezmesi, miss. hazir yemekler oluyor bir de buyuk marketlerde (easyfood gibi, isit ye seklinde), yani barda pek alis olunan bir sey degil ama benim barim olsa koyardim menuye. evde yapip getireceginiz seyler olabilir. bar seklinde granola mesela.
  • jimicik  (21.04.16 15:02:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.