[]

Atatürk orman çiftligi ürünleri

Nasıldır? Marketteki sutlerin, yumurtaların, yogurtlarin durumları malum. Evde süt alıp yoğurt yapacak ne vaktim var ne de becerim. Yakinimizdaki iyi bir kasap atatürk orman çiftligi ürünleri satmaya başlamış. Ben de süt ürünlerini buradan alayım dedim. Nasıl bilirsiniz? Normal market markaları gibi midir? Tamam evde yapılan gibi olmaz muhakkak ama katkısı daha azdır en azından diye düşünüyorum.


Teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
Hiçbir sütte katkı maddesi falan yok öncelikle. Organik yumurta yemek istiyorsanız Flotty alabilirsiniz ama pahalı ve normal yumurtadan hiçbir farkı yok tat olarak. Yoğurt size kalmış. Üstte bahsedilen AOÇ cam şişe yoğurdu Real'de var, yakınınızda varsa deneyebilirsiniz.


  • i was made for you  (21.04.16 13:16:45 ~ 13:18:04) 
aoç'nin yoğurt kiti var. kasaba söyleyin onlardan da istesin. beş litre süt ve maya olarak geliyor. alıp yapıyorsun. bizim mahallede de vardı böyle bir yer.


  • ayiadam  (21.04.16 13:19:25) 
I was, sütte katkı maddesi olmadığını biliyorum ama besin değerleri yok olduğu için plastikten farkı yok. Yogurt içinse durum biraz daha farklı. Flotty alıyorum arada ama ne kadar güvenilir, bilemiyorum pek.


  • fraise  (21.04.16 13:25:26) 
biz bir dürü marka denedik, bir tek aoç'nin cam kapta sattığı yoğurdu maya olarak kullanabildik.

diğer konuları bilmiyorum.
  • babilbaligi  (21.04.16 16:07:51) 
AOÇ nin ürünleri güzel. Ben yoğurt mayası olarak AOÇ ya da Kanlıca yoğurdu kullanıyorum.


  • old possum  (21.04.16 16:16:25) 
İşyurtları Satış Mağazaları'ndan alışveriş yapmanızı öneririm.

adalet bakanlığı nın mahkumları yapıyor bunları.

et, süt, yumurta, yoğurt... giyim vs birçok ürün var.

piyasada satılan en iyi ve fiyat olarak uygun ürünler olduklarını düşünüyorum.

kendi mağazaları var ve sanırım kurumlar içinde de market açıyorlar. dışarıya açık.

ne bileyim zaten yumurta koyu sarı, etleri desen çoğu kasaptan daha iyi. yoğurdu ise ev kıvamında.
  • kupigometa  (21.04.16 16:17:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.