[]

ahmet hakan'ı biri tehdit etmiş olabilir mi?

bu adam nasıl 180 derece döner? akıl alır değil. biri tarafından tehdit mi ediliyor acaba diye düşüncelere kapıldım. eskiden orta-sol kısımdandı. şimdi direk akp lehine yazılar yazıyor. sadece dayak bu kadar yapmazdı. biraz yumuşardı ama bu kadar olmazdı. işin arkasında daha farklı şeyler dönüyor bence. ne olmuş olabilir? niye böyle döndü bu adam.




 
daha önce de dönmüştü. bu kadar kafaya takmaya gerek yok. gelecekte tekrar dönecektir.


  • fakyoras  (21.04.16 12:42:16 ~ 12:42:34) 
gecmisine bakarsak pek sasirtmayacaktir.


  • bohr atom modeli  (21.04.16 12:42:46) 
ben bir döneklik göremedim. aynı şeyleri söylüyor... sadece hdp konusunda fikir değiştirdi ki ona döneklik denirse hdp'ye oy atan bütün chp'liler dönek olur...


  • gotic  (21.04.16 13:01:09) 
Bugünkü yazısını okuyunca heyecan yapmış gibi gözüküyor.

Her zamanki bir serinlik yok.

Rahatı kaçmış gibi, ha yarın yine rahatlar o ayrı.
  • amarat  (21.04.16 13:12:02) 
Hükümet patrona baskı yapıyor, patron ya çalışanı kovuyor, ya da hizaya çekiyor.


  • kartallar yuksek ucar  (21.04.16 13:20:43) 
Solcular dönünce "tehdit ediliyor ondan" yaklaşımına hastayım. Sağcılar tehdit edilmekten korkup böyle dönse, ondan şerefsiz kalmaz. Ama solcu olunca tehditten korkma kabul edilebilir bir sebep gibi ele alınıyor.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (21.04.16 13:40:32) 
Özü bu değil miydi ki zaten? Kusura bakılmasın da imam hatipten çıkabilecek en liberal düşüncelere sahip insan tipi Ahmet Hakan işte. Bence bu dönmüş denilen hali bile bir imam hatipliye göre gayet iyi. Bundan daha fazlasını beklemek lüks bence.


  • soso  (21.04.16 13:53:45) 
dayaktan ziyade doğan medya'nın hükümete yanaşması yüzünden o şekilde döndü. o yazıları yazmasa görevine devam edemez. başka bir yerde de iş bulamayacağına göre.. ekmek parası işte. akp gitsin, yerine gelecek sisteme kendini hızlı adapte eder bunlar. ideolojik evrim döngüsü içinde dönüp duruyorlar.


  • burya  (21.04.16 14:06:48) 
a.h. lüks hayatı seven biri. bu halini korumak için herşeyi yapabilir.
patronuyla birlikte akp gider sanıp yüklendiler ama olmadı. dayak da gelince tamamen "ikna" oldu.

  • titiraprap  (21.04.16 14:08:14) 
ahmet hakan önceleri sağcıydı. son bi kaç senedir sola yaklaşmaya çalıştı. eski haline geri döndü parayı görünce.


  • false pretension  (21.04.16 14:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.