[]

anlamıyorum veya anlamak istemiyorum.

merhaba. şu ana kadar hiç sevgilisi olmayan bir insanım. evet hiç tatmadım o duyguyu. (karşılıklı şekilde yani.) sevilmedim ben. sevdim ama birilerini.
şu sıralar bir kişiyle takılıyorum, çoğunlukla nereye gelmesini istesem geliyor benimle. oturuyoruz, yemek yiyoruz, takılıyoruz felan.
ben hiç tatmadım ya sevilme duygusunu, bulmuşken bu sevilme ihtimalini; kaçırmayayım diyorum.
ancak kahretsin ki mükemmeliyetçi bir insanım, bu şey bildiğiniz takıntı bende. bundan dolayı; sözkonusu kişinin hayatımda olacak olası sevgililer arasında en iyi seçim olmadığını düşünüyorum.
bu yüzden kıza hiç açılmadım.
öte yandan onun zamanını çalmak da istemiyorum böyle takılarak.
açılsam ve sevgili olsak; ve sonra bir şekilde ayrılsak eğer; ben yediremem bunu kendime çünkü ömür boyu konuşabileceğim, vakit geçirebileceğim bir kişi olarak kalsın istiyorum bu kız.
bilmiyorum; böyle bir çıkmazın içindeyim işte. ister öneri verin; ister beni eleştirin.

kendinize çok iyi bakın!

 
O senden hoşlanıyorsa ömür boyu arkadaş olarak konuşup vakit geçiremeyeceksiniz zaten. Bir yerde (ikinizden biri sevgili edinince) boku çıkacak, iletişim kopacak.

Mesele basit aslında; kızdan hoşlanıyorsan açılacaksın, mükemmeliyeti bir yana bırakarak. Hoşlanmıyorsan rolantiye al, sevgililik dediğin iş zorlamayla olacak şey değil.

Ayrıca bir acı gerçek: En iyi seçim asla gerçekleşmeyecek.
  • long live rock n roll  (21.04.16 00:47:23) 
Mükemmel bir kadın bulma ihtimalin yok. Takıl ve ilerisini düşünme.


  • arnold schwarzeneger  (21.04.16 10:44:39) 
Sevgili bu sonuçta. Mükemmellik kriterlerini evleneceğin insana sakla bence. Çünkü evlilik daha uzun süren bir ilişki. Sevgililik gibi geçici ilişkileri bence fazla ciddiye alma. Èger önünde öyle bi imkan varsa bir şekilde başla derim.


  • mandalina kokusu  (21.04.16 11:23:30) 
1- mükemmel olmayı bırak. çünkü sen öyle değilsin. bu yüzden başkasından da bekleme. zaten öyle biri yok.

2- yazının başına duygusal girmişsin, okuyan "umarım olur birisi" diye iç geçirerek okurken aşağıda bir ihtimali nasıl ötelediğini görüyoruz.

3- senin için en iyi kişiyi arıyorsan insanları oyalama. bu düşünceyle zaten ilişki kuramazsınız. arkadaş kalın.
  • kupigometa  (21.04.16 13:47:14) 
ilk kez sevgilin olma ihtimali olduğu için en iyisi olsun istiyorsun tabi ama neye göre en iyi :) eğer iyi vakit geçiriyorsanız, fiziksel, duygusal çekim ve heyecan mevcutsa, ve kafalar da uyuyorsa neden olmasın.

Sen de nasıl bir sevgili olacağını bilmiyorsun sonuçta.kimse mükemmel değil, ilerisini çok fazla düşünme ne olacağı belli olmaz.belki ilişkinin türü değişince daha güzel olacak, gözünde daha mükemmel bir yere yaklaşacak, bilemezsin :) ama yukarıda saydığım hisleri sende uyandırıyor olmalı.yoksa sevgililik olayına hiç girme.
  • aquarium  (21.04.16 14:01:41 ~ 14:02:09) 
düşüncelerinizi belirttiğiniz için hepinize çok teşekkürler...


  • umutlarivarolankisi  (21.04.16 21:00:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.