[]

Yurtdışındaki Emlak Satış Fiyatları Hakkında

Merhaba ,

Artık ülkemizde biliyoruz ki emlak satış fiyatları aldı başını gidiyor ; Peki diğer Ülkelerde durum nasıl bu konuda herhangi bir kaynağa ulaşamadım.

Ayrıca yurtdışında satın alınacak bir ev dolayısıyla oturma izni vs.. sağlayabilen ülkelerde varmıdır ?

Bu soruları cevaplayacak olanlara teşekkür ederim şimdiden.

 
Murat abi amacin ne ,gidim ev alayim oturum kapayimsa durduk yere bizi yu kusur ulkenin emlak indeksleriyle bogusturma:)

Bakman gereken konu property bubble,zaten google a yazarken hemen sonuna spain australia vs diye ekleyecek,yabanci dil uymazsa konumuz emlak balonu.neden bu cunku bunu yasayan ulkeler diyor ki gel bak bizim yozgata gereksiz yere dunya apartiman yapilmis ben sana burdan 170k euroya bir ev satayim,sende oturum almis ol.genel hikayesi bu,ilk bakilan ispanya.

Aslinda avrupanin genelinde bir sikinti vardi veya ufuktaydi ama simdi gelen suriyelilerle falan bir sure idare ederler
  • cizgilipijama  (20.04.16 22:13:22) 
Aradığın şeyin adı Golden Visa.


  • Lim5  (20.04.16 22:14:10) 
tam listelerini hatırlayamıyorum ama yatırım yaptığında sana vatandaşlık veren ülkeler var. emlak fiyatları ise gelişmiş ülkelerde türk lirasıyla düşündüğünde çok uçuk. özellikle londra ve new york dehşet pahalı diyebilirim. ayrıca kira/satın alma fiyatı da türkiye'nin yanında cazip değil. türkiye'de emlak yatırımı daha mantıklı duruyordu ben karşılaştırdığımda. ama tabi bu işin sonu yok karşılaştırma yaptığında myanmar'da emlak yatırımı yapmak da türkiye'ye göre caziptir ama türkiye'nin yatırım açısından caziplikte ortalamanın altında olmayan bir ülke olduğunu söyleyebilirim.


  • victum  (20.04.16 22:19:38) 
New york da ataşehirdeki sikimsonik yerlerden daha ucuza alınabilecek evler

www.arkitera.com
  • mimimi  (20.04.16 23:55:58) 
Ev alan bir arkadasla konustum. 2009 yilinda fiyatlar taban yapmis. Cok ucuza alabilirdin demisti. Simdi faizler cok dusuk olmasina ragmen fiyatlar oldukca artmis durumda. Yani fiyat dusse, bu sefer de faiz yuksek olacak. Degisen birsey yok.


  • pacoquinha  (21.04.16 10:15:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.