[]

tayin isteyeceğim ama nereye?

arkadaşlar 3 yıllık bir memurum ve tayin isteyeceğim.doğma büyüme ankaralıyım ama denizi/doğayı çok sevidğim ve ankaradan da bıktığım için başkaca yerler olsun istiyorum. genel olarak antalya muğla ve aydın il merkezleri ya da ilçelerinden birini düşünüyorum. ağırlıklı düşüncem antalya. nereye çufçuflayayım?

edit: adalet bakanlığı (adliye), şu an bulundğum şehir istanbul


 
izmir


  • neo  (20.04.16 22:33:16) 
aydın


  • naksidil  (20.04.16 22:46:07) 
muğla. olmazsa balıkesir veya çanakkale.
antalya aydın izmir çok pahalı kentler.

  • etna  (21.04.16 07:42:59) 
havuz tayinler yarın öbür gün açıklanacak ama şöyle söylim, bütün adliyeleri hemen hemen gördüm. hepsini inceledim. hepsi berbattı. adliyeler genel itibariyle berbat zaten sende biliyorsun ki.

seçeneklerine göre hareket edecek olursak; antalya; merkezinden uzak dur. manavgat, veya alanya senin için daha sağlıklı olacaktır. kemer adliyesine yanaşma sakın. ortada adliye diye bir tane tek katlı gecekondu var desem inanmazsın.

muğla, ortaca adliyesi şahanedir ama denizle ilişkisi biraz mesafeli diye hatırlıyorum. marmaris oldukça pahalı bir yer. bodrum olabilir.
aydın adliyesini es geç; denize ulaşmak için 2 saat yol gidiyorsun. kuşadasında keyfini çıkarabilirsin ama küçük bir yer. hemen sıkılabilirsin. didim adliyesinden uzak dur. adana adliyesinden hiçbir farkı yok.

o yüzden manavgat, ortaca veya alanya arasında tercihlerini yapabilirsin diye düşünüyorum

seçeneklerin itibariyle en akıllıcası muğla olacaktır. ancak muğla da biraz pahalıdır. ben senin yerinde olsam,

edit: ben senin yerinde olsam, demişim kalmış. uykulu olmamdan herhal.

cümlenin sonunu getireyim, ben senin yerinde olsam, çanakkale taraflarına bi bakardım. askerliği çanakkalede yaptım, orada bulunduğum sürece oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim. adliyesine de gittim, oradaki katip ve mübaşirler ile de konuştum. hepsi birbirinden keyifli. ortada sorun namına birşey görmedim.
  • jesues  (21.04.16 08:39:19 ~ 08:45:40) 
yukardaki cevaba bakarak ben de seçeneklerde olmayan balıkesirden yana oyumu kullanıyorum. sahildeki bütün ilçeleri on numara, çok karışan bi şehir değil -en azından çokça ana haberlerde görmüyoruz- bence tercihlerin arasında koymakta fayda var.


  • dedim ben sana  (21.04.16 16:32:37) 
Antalyalıyım, eşim tarafı Çanakkaleli. Çanakkale +1 diyorum.


  • yue  (21.04.16 17:03:49) 
henüz karar vermedim ama fikirleriniz yönlendirmede çok yardımcı oldu. jesues başta olmak üzere hepinize teşekkür ederim.


  • okiler  (22.04.16 13:14:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.