[]

ağda yaptıran erkekler bir bakabilir mi?

ben, daha önce, "veet tüy dökücü köpük" ile vücudumdaki kılları aldırmıştım. neredeyse hiç acı duymadım ama tam bir pürüsüzlük de sağlamamıştı.

göğüs ve sırt bölgem aşırı kıllandı, mutlaka aldırmam gerekiyor.

ağda yaptırmak istiyorum ama okuduklarımdan sonra biraz tırstım. ağda da acıyı minimuma indiren bir yöntem var mıdır? daha önce ağda yaptıran arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi?

olmazsa, en son çare olarak "veet tüy dökücü sprey" ile acısız bir şekilde halletmeye çalışıcam.

not: bacak ve kollar hariç bütün vücuduma yaptırmam gerekiyor.

 
ben bu konuda uzmanım, sırttaki kıllardan çok çektim ve bu acıyı azaltmanın tek yolu alkol içip kafan güzel olcak.baya içmen laızm.


  • masa penisi  (20.04.16 18:14:59 ~ 18:15:35) 
tüy dökücüye boş yere para vermeyin, jilet ne yaparsa aynı şeyi yapar. hiçbir farkı yok. güzel bir jilet bıçağı ile bol köpük kullanarak tıraş etseniz daha pürüzsüz sonuç olur ama 2-3 güne çıkar.

ağdanın acısını azaltma yöntemi yok ne yazık ki. acıyor. :) ancak bence bu devirde ağda çok gereksiz bir acı, lazerle kalıcı çözüm arayın bence. lazer de can yakar ama en azından ikide bir uğraşmak zorunda kalmazsınız.
  • of dream and drama  (20.04.16 18:16:55) 
Emla krem var kadınlar özel bölgelerine ağda yaparken kullanıyor uyuşturmak için. Eczaneye sorarsanız onlar verir bu tarz bir krem.


  • cilekli pasta  (20.04.16 18:31:34) 
emla veya anestol krem isteyin eczaneden


  • leenathrw  (20.04.16 20:05:40) 
Tüy dökücü krem,sprey,köpük falan daha cok çıkarır. Mecburen ağdaysa katlanmak zorundayız


  • Erensq06  (20.04.16 21:03:01) 
Olm ben yüzüme yaptırıyorum her traşta. O kadar da acıtmıyor lan. Hem yüzüm gözüm açılmış gibi hissediyorum, bi güzel oluyo böyle.

Ama bu dediğim burun üst yanak ve alın için geçerli, gerisini bilmiyorum.
  • babilbaligi  (20.04.16 21:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.