[]

Türk Telekom Hatlarımı İptal Sürecim

Merhaba ,

Sayın Türk telekom yetkileri ve bu mesajı okuyan herkes neler çektiğimi görmesi adına bu konuyu açıyorum. Belki birileri çözüm bulurda şunların yaptıklarından kurtulabiliriz.

Yaklaşık 2 aydır internet ve telefon aboneliklerimi iptal ettirme sürecindeyim. Açıkcası hergün borcum artıyor ve faturalarımıda ödemiyorum bu sebepten ötürü...

Neden ?

Çünkü Türk Telekom ;

Ayrılmam sonucu KDV , OİV hariç rakamları şu şekilde sunuyor ;

Neymiş 31 Temmuz 2017'de İnternet taahüt'üm bitiyormuş. Ama ben ilk abonelik yaparken hızlı internet falan istemeyip kendi modemim var dememe rağmen onlar , o modem ile internet hizmeti alamazsınız adsl2 hattınız biz size modem hediye ediyoruz diyerek bir güzel o sözleşmeyi imzalattılar anlayacağınız.

Şimdi rakamları açıklıyorum ; 24 aylık taahüt ettiğim gerekçesiyle ;

200 Modem Ücreti hani şu eski modemi kullanamazsınız biz hediye edelim dedikleri ,
180 Yaptıkları indirimlermiş , nasıl indirimse.. Bindirim mübarek...
Bağlantı Ücreti 24 tl kalmış öyle diyorlar geriye kalan ayların bağlantı ücreti yani bu.

Toplam hepsi 374 Tl yapıyor ( Kdv, öiv hariç yani buna)

Bu bitmedi birde sabit hat için 1 yıllık taahüt imzalamışız ama onun ne kadar indirim alıp ne kadar cayma bedeli çıkıcağını bilmiyorlarmış öyle anlatıyorlar. Esnafa Özel 100 Yapmışlar her ay fazla fazla kullanıyoruz iş gereği 55 tl'den aşağı fatura gelmiyor. Esnafa özel ya...

Toplamda ödemediğim 264,33 ve 60.75 krş daha borcum var yani olupta çıkıcak olsam bunların hepsini ödeyip çıkmam gerekicek.

Şimdilik yazıcaklarım bu kadar... Bunlara izin vermeyin artık.

Nereye şikayet edilir ne yapılır... Belki birileri yardımcı olur.

Saygılar

 
24 ay taahhüt vermişsiniz, almaları normal değil mi zaten bunları ?

kalan ayların ücretleri
yararlanılan indirimler

bunların ikisinden az olanı ödersiniz sözleşmeden cayarken. imzaladığınız sözleşmede yazar, verdikleri modemin nasıl olacağı da yazar. okusaydınız keşke. taahhüt filan gerektirmeyen paketler de var.

telefon hattı kısmını bilmiyorum ancak esnafa özel 100 ise 100dk dır diye düşünüyorum, size yetmeyeceğini düşünüyorduysanız keşke daha büyük paket isteseydiniz en baştan :)

türk telekomu savundurttunuz ya...

şikayet etmek istiyorsanız tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
  • fakyoras  (20.04.16 17:31:16 ~ 17:36:51) 
Ortada maalesef isyan edecek bir durum yok. TTnet hediye modem verir taahütten ötürü bunun bedeli 125 yada 200 tl dir 2 modem seçeneği var galiba zaten. 2017 yılında taahütünüz bitiyor 24 ay olduğuna göre 1 yıldır kullanıyorsunuz aylık 15 tl inidirm yapmışlar demekki size buda makul bir ücret 180 tl fark çıkar. Bağlantı ücreti ilk başta alınır kalan aylara dair bir para alınması zaten söz konusu değil.

Sabit hattınız içinde fazla kullanmanız taahhüt süresinde bir değişiklik yaşatmaz maalesef. Bu konuda da verdiğiniz taahhütten önce ayrılmanız durumda yapılan inidirim tutarı kadar fiyat farkı hesaplanıp alınır.

Sonuç olarak erken sözleşme bozarsanız taahhüt farkı çıkar arkadaşlar bunları kontrol etmeden imza atıp sonra burada rezillik diye anlatmayın lütfen.
  • gozu acik sevisen yahudi  (20.04.16 17:57:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.