[]

hayat rayına girdikce kabuslar

Surekli kabus görüyorum. Gün içinde kendimi ne kadar dengede, huzurlu hissedersem gecesinde o ölçüde beter bir kabus görüyorum. Uyumaya çekinir oldum. Uzun yıllara yayılan bi depresyon gecmisim var. Su aralar yükseliş cizgisindeyim, kendimi sağlıklı, dengeli, güçlü hissediyorum ama tüm bu depresyon sürecinde yüz yüze geldiğim ne kadar duygu, dusunce varsa ruyalarimda mislisini yaşıyorum. Yani anlatamıyorum bile, o kadar yoğun, karanlık, o kadar hastalıklı ki.

Karşıyım ilaca falan ama iyi geliyor diye uyku hapı kullanmaya başladım. Yani eskiden iyi gelirdi, sakin uyurdum. Artık onlar da kar etmiyor. İçimde korkunç bi canavar var ve iyilesmemi istemiyor gibi. Ultra sıradan bi insanım. İçimde bu kadar güçlü savaşlar çıkması çok anlamsız. Yoksa herkes mi böyle?

Doktora anlatacağım elbette. Buraya da yazmak istedim. Fikirler önemli.

 
Yatmadan cinsel orgazm denedin mi? Mastürbasyon güzel bir terapi bence


  • hasmetizm 2046  (20.04.16 14:31:16) 
Ya söylemeye çekiniyorum ama ben (mastürbasyon & cinsel ilişki farketmeksizin) epeydir orgazm olamiyorum.


  • damdanakan  (20.04.16 14:34:03) 
Müzik deneyebilirsin. Müzik güzel bir yöntem bence sakin ya da klasik tarzda vs.


  • Apocalypse  (20.04.16 15:48:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.