[]

adidas dolandırıcılığı-rezaleti

adidasın mağazasından bi ayakkabı aldım. 2-3 sefer giydikten sonra, daha tabanı bile kirlenmeden yanlardan açıldı. mağazaya götürdüm durumu anlattım, gidin fişini kutusunu vs. getirin mağazaya gönderecez dediler. ayakkabıyı teslim ettim, 1 ay sonra haber geldi ücret iadesi yapmazlarmış ama ürün değişimi yapılırmış.

gittim aynı ayakkabı modelinden almak istedim vermediler. söyledikleri sebep ilk ayakkabım yırtılmışsa neden aynısını istiyormuşum. yoksa onu bilerek mi yırtmışım. ulan gavat! sana ne! gerçek sebep 200'e aldığım ayakkabının yeni fiyatı 250 olmuş. mesele o 50 lira. şikayet için genel müdürlüğe ulaşmaya çalışıyorum onlara da ulaşamıyorum.

sonra lanet olsun başka bir model alayım gitsin dedim. ancak onda da ne deseler beğenirsiniz. 200 liralık ayakkabının değişimi için ancak 160 liralık ürün alabilirmişim. kesilen o 40 lira vergiymiş. verginin geri ödemesi olmazmışmış. 200 liralık ürünü ancak 160 liralık ürünle değişebilirmişim

mağaza müdürü de yavşağın önde gideni, sırıtarak git mahkemeye ver, 1-2 sene sonra 40 liranı hacizle alırsın diyor.

sonra da yok neymiş efendim şiddet çözüm değilmiş. onu diyenler b.k yemiş

bu adidas ne zaman böyle kapalı çarşı esnafı çirkefliğine büründü? yoksa hep mi böyleydiler?

 
tam sözlükte ifşa edilmelik bir rezalet, sözlüğe yazmalısın bence.


  • josephinebrunsvik  (20.04.16 11:51:07) 
sözlüğe yaz, adidas türkiye ve genel adidas maillerine mail at durumunu anlatan


  • KaraSakall  (20.04.16 11:51:42) 
" sırıtarak git mahkemeye ver, 1-2 sene sonra 40 liranı hacizle alırsın diyor. "

cevabin burda sakli. cünkü tüketici olarak haklarin az, yaptirimlar hem cok yetersiz, hem cok gec, hem de hala aciklari var.

eksisozluk.com

sana neden yardimci olsun? mahkemeye versen seneler sonra hala istedigini okuyacak, yok baska bir sey yapsan, gene umrunda olmayacak. basina acabilecegin derdi yok resmen adamin. rezalet basligi acsan aksamina unutulur. yani gücün de yok zaten birey olarak.

adidas ama franchise ile subelerini arttirmiyor mu? ana ofis var mi? direkt olarak adamin dedigi seyi yansitip, üstlerine, ona adidas ürünleri acma hakki veren adamlara ulas. ama cok bir sey bekleme.

edit:ben yazana kadar üstte söylenmis yahu. joseph gets a +1, cesario gets a +1, karasakal gets a +1. you all get a +1. generator-meme.com
  • Silesius  (20.04.16 11:53:15 ~ 11:56:01) 
direk tüketici hakem heyeti, garanti çözüm.


  • animalman  (20.04.16 11:53:43) 
sözlüğe yaz +1


  • mit dir stehen die sekunden  (20.04.16 11:56:48) 
kesin çözümü söylüyorum: adidas'ın twitter hesabına tweet at.


  • naksidil  (20.04.16 11:56:54) 
Sözlük, şikayetvar.com, adidas sosyal medya hesapları, adidas'a e-posta kombosu yaparak sonuç alabilirsin bence.


  • six packsiz  (20.04.16 12:13:43) 
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. o sinirle mağazanın önünden geçmekte olan yaşlıca bi teyze gördüm. ayağındaki ayakkabılar eskimişti. teyzem bi dakika bakar mısınız dedim. 160 liralık değişim hakkıyla kadıncağıza istediği ayakkabıyı hediye ettim. bi de çıkarken yavşak "iyi günler efendim yine bekleriz diyor". dolayısıyla artık tüketici heyetine gitme veya hak talep etme durumum yok sanırım.

bu duyuruyu ne yapabilirim diye sormak değil de daha bu çok rezillik duyulsun diye açtım.
  • yemrem  (20.04.16 12:20:04 ~ 12:20:46) 
merkez'e mail at, asus'la benzer bi durumu bu şekilde çözdüm


  • mirty  (20.04.16 12:41:30) 
Adidas a Twit ve rezalet başlığı aç. Linki de ekle twitter a


  • hasmetizm 2046  (20.04.16 12:52:36) 
adidas'ın hangi mağazası?


  • peggy  (20.04.16 12:52:57) 
tüketici hakem heyetinin kararları bağlayıcı. adidasla uğraşma. heyetten haklı olduğuna dair belgeyi aldıktan sonra istedikleri kadar konuşsunlar.


  • sporty  (20.04.16 13:39:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.