[]

Yüksek sadakat

efendiler dün gece zeytinli rock fest te, "yüksek sadakat dinleyelim" dedik ama ne görelim, herkes bir pretestodur, bir orta parmakla "fak yu" yapmadır gidiyor.tamam bunların yarısı koyun psikolojisinden herkes yapıyor bizde yapalım da, diğer yarısının bu tepkisi kime neden?




 
geçen seneden kaynaklanagelen bişey olsa gerek.geçen sene de zeytinli de bolca yuhlanmışlardı.sanırım onlardan sonra mavisakal çıkacaktı, uzattılar falan diye de seyirci tepkiyi koydu.sonra o saçsız adam seyircilere bi iki laf etti falan.onla alakalıdır.
bi de millet denyo.

  • x factor  (03.08.07 16:53:40) 
Dedikoduya girmeden kisaca bir ozet yapayim: Gecen yil soundcheck sirasinda, Mavi Sakal ile Yuksek Sadakat arasinda bir gerilim olmus. Detaylarina girmek istemiyorum, zira ne yazsam tarafli oldugu dusunulebilir, gerek yok. Zeytinli organizasyonundan birilerini taniyaniniz varsa; sorup ogrenilebilir ama elstirmekten kacinmayacagim bir nokta: Mavi Sakal in fanlarinin bu olaya istinaden Yuksek Sadakat i sahnede prostesto edip ( muzisyene ve sanata saygidan bahsetmeye gerek yok sanirim ) hatta bununla yetinmeyip kaldiklari otele gidip verdikleri rahatsizligi surdurmeleri, iste bu elestirilmeye deger ama yukardaki cumleleri yazmayi yeterli goruyorum. Kim neyi nasil goruyorsa, o oyle kaliyor, elestirip elestirmemekten daha guclu bir gudu var onumde.
adunaphel e: Basiste kil olabilirsiniz, muzigini begenmeyebilirsiniz hatta yeteneksiz bile bulabilirsiniz beste yapmaktan gitar calmaktan kisaca muzikten anladiginiz olcude. Bunlar oldukca dogal, lazim olmasi gerekenler hayatta amma velakin 'sadece blue jean in editoru oldugu icin olmamasi gereken yerde' bir suclamadir hatta dedikodu ya da kskancliktan turemis olmasi muhtemel bir suclamadir. Yillardir Kutlu yu taniyan (basci) ve gecmisi bilen birisi olarak beni Mavi Sakal la olan bilmemneleri degil ama bu son kismi cok ilgilendiriyor ama yine de sizlere Kutlu nun ne kadar zamandir muzikle icice oldugunu, asinda cok uzun zaman once teklifler aldigindan falan bahsetmek istemiyorum. Bu memlekette 20 yildan fazla zamanini muzige vermis birisinin album cikarmasi kime neden bu kadar batiyor. Blue jean in editoru adam tamam ama albumu kimse kimseye zorla kakalamiyor ya da en azindan giyinik sarki soyluyorlar popculardan farkli, o bile yeter diycem de neyse konuyu dagitmayayim.. kisaca cumlelerinizi yeterli bilgi edinimeden kulaktan dolma ifadelerle yazilmis kelimeler olarak goruyorum.. tabii ki tarafliyim ama size oranla daha tarafsizim' en azindan onun nasil bir adam oldugunu biliyorum. iyi aksamlar
not: pyro c f bu husustaki dusuncelerini anlattigini dusundugu icin buraya baska bi mesaj yazmayacak.
  • pyro clustic flow  (03.08.07 19:13:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.