[]

Bahçelievler - Soğanlı nasıl bir yer?

Merhabalar

Bu mahalle nasıl bir yer acaba? Etrafında üniversite vs bir yer var mı? Baktığım kadar metrobüse de çok uzak değil. Küçük bir eve yatırım yapmak istiyorum burada da.

Yaşanılan muhit çok mu kötüdür buralarda?

 
meh bir yer, bir minibüs uzaklıkta marmara üniversitesi ve kadir has üniversitesi var. ama hani öğrenci tutar oturur bir semt değil bence. cumartesi günleri pazarı var. bildiğim kadarıyla yürüyüş yolu ya da ağaçlık alanı pek yok. normal adam, memur tutar oturur, kamu kuruluşlarıyla ilgili bir sürü yere yakın sanıyorum lokasyon olarak.


  • evde liyakat kalmamis  (20.04.16 10:06:59) 
ev kiralayacak adam genelde ulaşım durumuna bakar, yakın mı uzak mı diye,bir de parasına tabiki. oturduğu yerin nasıl olduğunu araştıran kişi zatan oradan tutmaz diye düşünüyorum. biraz fazla vereyim daha iyi bir yer olsun site olsun filan der. yatırım için vereceğiniz parayla kira gelirini karşılaştırmak daha mantıklı olur sanki. istanbulda evin boş kalması çok olası değil kiralama için. he alayım satayım diyorsan ev fiyatı çok uygun değilse yeni yapılan evlere bak derim.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (20.04.16 10:19:04) 
Basınsitesi tarafı nispeten iyidir (yokuşun üstü). Yokuşun alt kısmı ı ıh. Ulaşımı iyidir ama.


  • kyha  (20.04.16 10:24:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.