[]

5 numara plastikle yemek götğrmek

En zararsızı olarak geçiyor ama sonuçta sıcaklar geldi, ısınacak genlşecek. Saatlerce kalacak o yemek içinde.

Ek önlem olarak içine plastik poşet dşemek olabilir mi kabın. O da plastik gerçi.

İçine pişmiş yemeği koyacağım plastiğin sabah 8de. öğlen 13 gibi yemek için ve çantada gidecek. 9 gibi dolaba koyabilirim.

5 numra en zarrısız olarak geçiyor ama plastik sonuçta, bir kaç tyerde yine de yemeğe geçebilir diyorlar özellikle sıcaklarda.

Var mı bir şeyler diyebilecek?

 
tupperware ise bir şey olmaz.

güvenemiyorsanız metal almanız daha mantıklı olabilir.
  • kurnaz  (20.04.16 01:33:02) 
sağlık açısından bilmem ama sızdırmaması bakımından tupperware +1.


  • dedi ve gitti  (20.04.16 02:00:09) 
plastikle 10 dakka kalsa bile yemek, yemek olmuyor. demir sefer taslarından edinin.


  • gotic  (20.04.16 02:01:44) 
Stanley food jar tek geçerim. Gerçi kapak yine plastik ama ondan iyidir yine.


  • yasasin yemek yemek  (20.04.16 02:06:56) 
Bi senedir kıymalı yumurta götürüyorum, yaz yada kış lezzet farkı olmadı. Tupperware +1


  • hasmetizm 2046  (20.04.16 07:31:27) 
üzerinde derin dondurucu+mikrodalga+bulaşık mak. girebilir işaretleri olanları al. hatta bazılarında rakamla yazıyor -40 /+100 falan diye.
tupperware aşırı derecede abartılıyor parana yazık. dünyanın parasını verip suluk aldım bildiğin plastik kokuyor. ne işareti var üstünde ne bilgi veren bir numara. aynı şekilte kahvaltılık almıştım o fiyata porselen setini alırsın yani o derece bulaşık mak. yamuldu karardı gitti.

  • yue  (20.04.16 08:30:55) 
pisirme kagidi koysan dibine acaba nasil olur?


  • jimicik  (20.04.16 09:42:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.