[]

cabin crew olmak ?

beyler ,bayanlar demin kazara bir facebook sayfasına denk geldim aman allahım ortalık yıkılıyor millet birbirini tebrik ediyor yok efenim bitanesi etihad airwaysten golden call ( herhalde işe alındın araması olsa gerek) almış ,diğeri emirates'ten çağırılmış falan baya böyle piyango çıkmış gibi sevinen insanlar gördüm polonyadan tut italyaya kadar..

bu uçuş ekibinde çalışma olayı bu kadar prestijli bir olay mıdır ? uluslarası havayollarında maaşlar mı çok iyi nedir ?

sözlükteki başlıkta herkes şikayetçiydi şöyle yorucu böyle geleceği yok diye.

bizi mi koparıyonuz anlamadım ki.

 
Yerli taşıyıcılardan bi tek thy'nin maaşları iyi.
uluslararasından ziyade bayrak taşıyıcı yani devlet havayollarının maaşları genelde daha iyi. emirates qatar ethiad gibi havayolları da iyi maaş veriyor.

içhat uçuşlarda anam ağladı deyip, dış hat yatı uçuşlarında ekledikleri havuz deniz fotoğraflarına aldanmayın.
  • adsiz bmp  (19.04.16 22:35:41) 
maaşları yüksek ve pilotların çoğu çevre goygoylamasından dolayı ayakları yere basmayan tipler.

O yüzden salak salak triplere girmiş olabilir.
  • basond  (19.04.16 22:35:56) 
maaşlar iyi, egolar daha iyi. yakından birini tanıyorum böyle, ben böyle özgüven kimsede görmedim diyebilirim.


  • Apocalypse  (19.04.16 22:37:10) 
havalı olcak bi yanı yok bence bildiğin garsonluk yapıyosun tek farkı havada. he ama maaşı iyi işte + dünyayı dolaşıp en iyi hotellerde ücretsiz konaklıyosun eğer skimsonik bi havacılık şirketinde değilsen. buna ilave olarak havacılar vergiye tabi tutulmuyor diye biliyorum yani aldığı maaştan vergi kesilmiyor hal bu olunca bu iş için ütopik maaşlar oluşuyor.


  • KidLazer  (19.04.16 23:10:27) 
Thy'de calisan ve uzakdogu agirlikli ucan bi arkadas var. Ortalama 6 bin lira aliyorum diyor. Ama bi' yere gittiginde havaalani otel arasi disinda baska yer gormuyorum diyor. Sadece pasaportta damga var oralarla ilgili bi' boka yaramiyor diyor.

Bana gore de oyle pek bi' havasi falan yok ama iste ulkemizde hava yollarinda calismak vs. bi' bok saniliyor. Daha dogrusu ulkemizde titre cok onemli. Gelismeyen toplumlarin hepsinde oldugu gibi. Bu bahsettigim arkadas bana her zaman diyor keske senin calistigin iste ben calissam, aldigin parayi alsam, calisma saatlerinde ben calissam diyor. Ondan cok cok daha rahat calisiyor ve cok daha fazla kazaniyorum.
Bi' arkadas var aluminyum isinde. Inan ayda min. 20 bin civarinda kazaniyor. Ama bi' ortama girdiginde doktor, avukat vs. gibi insanlar cok daha fazla dikkat cekiyor. Cunku ulkemizde her sey etiket olmus.

Gecenlerde bankaya gittim. Hesap ile ilgili bi' durum vardi. Bankaciyi bir gor amk sanki bana bankanin sahibi. Islem icin maas belgesi gerek, su kadar geliriniz olmasi gerek vb. sekilde sekil sekil laflar soyledi. Gayet giyimi kusami tipi falan yerinde biriyimdir. Oyle paspal mal nitelikli degilimdir. Ama bankaciya arkadas artist. Maas belgesini verdim o an gormeliydin yuzunu. Mudurunden cok daha fazla kazanan maasli ama titresi (ona gore) zayif birini gorunce neredeyse kalkip onunu ilikleyecekti.

Ulkemiz maalesef boyle. Kimse karsisindakine insan diye bakmiyor. Amk doktorlarin cok buyuk cogunlugu finansbank doktor kart kullaniyor ustunde doctor yaziyor diye. Boyle de mal bi' toplumumuz var.
  • isott  (20.04.16 00:05:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.