[]

bu instagram yüzünden aldatılma olayını nasıl engellicez

evlenmeyi düşündüğüm kız arkdaşımı instagram üzerinden başkasıyla flörtleşirken yakaladım ve ayrıldım. bildiğim kadarıyla bu sadece benim başıma gelen bişey değil. kızlar baya baya instagram üzerinden milletle flörtleşip aldatıyor. başkalarının başına da bu gelmiş. buna nasıl bi çözüm bulunur? zorla kapattırmak mı gerek hesabı? tek çözüm bu mu?




 
Aldatmayacak kisilerle beraber olun. Eve de kitlesen icinde varsa kapiciyla da aldatir


  • la noix  (19.04.16 19:58:24) 
soru: buna nasıl bi çözüm bulunur?

cevap: instagram üzerinden aldatmaya kalkacak karaktersizlerden uzak durarak çözüm bulunur.
  • devilred  (19.04.16 19:58:52) 
Zorla kapattırmak nasıl çözüm olabilir ki buna? Asla aldatmayacak bir insanın instagram tarafından aklının çelindiğine mi inanıyoruz yani?
Mesele instagramda değil, insanlarda.

  • naberabi  (19.04.16 19:59:36) 
Iyi yanindan bak. O kiz instagram sayesinde ifsha oldu. Ya evlenseydinde oyle aldatsaydi?


  • duyurumvar  (19.04.16 20:02:07) 
ya şimdi şöyle. kızın aklında yoksa bile yüklediği fotoğraflar beğenilince erkekler tarafından havaya giriyor. bu adamlar beni beğeniyor havasında girince de kızın insiyatifine kalıyor aldatıp aldatmamak. şu günlerde de buna hayır diyebilecek çok kız var mı bilmiyorum. herkes elindekinden fazlasını istiyor çünkü


  • spina scapula  (19.04.16 20:14:59) 
Engelleyemezsin.instagram olmaz feysbuk olur. Sosyal medya olmaz okulda/iste iltifat eden biri olur. Aldatmayi kafaya koymus birine imkan cok.
Kimseye sonsuz guven olmaz ama hic güvensiz de iliskiye baslanmaz. Insanlari biraz analiz etmeyi ogrenip belirli guveni veren insanlarla iliskiye baslaman lazim. Yine de aldatilirsan eh, muneccim degilsin neticede.

  • rayde  (19.04.16 20:27:25) 
Dürüst insanlarla ilişki yaşamaya çalışın.

Kendimden örnek vericem. Swarm'da check-in yapmayi seviyorum. Geriye dönüp baktigimda keyifli vakit gecirdigim yerleri bir timeline icerisinde görmek hoşuma gidiyor. Ve her check-in yaptigimda 3'er 5'er arkadaslik teklifi geliyor (evvet bildiniz nefes alip verebilen bir organizmayim :D ) Saymadim ama bugüne kadar toplamda min. 200 tane arkadaslik teklifi gelmistir belki. İnstagram'da da fotograflarim disariya kapali ama bazen orada da mesaj atan, yazan oluyo.

Fekat benim bitanecik sevdiceğim olduğundan pek umurumda olmuyor açıkçası. Ya reddet'e basiyorum ya da engelliyorum.

Siz engellemeye calissaniz da yukarida da soylenildigi gibi bunun okulu var, işyeri var. Öyle her iltifata kapilip gidecekse karsımızdaki ( kadın/erkek farketmez) harcadigimiz zamana yazik.
  • chitosan  (19.04.16 23:05:57) 
Sen engelledin diye aldatmaması bir kazanç değil.


  • arnold schwarzeneger  (20.04.16 10:31:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.