[]

Toplasin diyet sorusu.

Duba gibi oldum lan.

Spora gitmem. Ekmegi kestim. Tatliyi kesemedim com tuketiyorum.

Ekmek ve tatliyi kessem. 3u1 arada degil 2si1 arada icsem. Gunde yarim saat yurusem, evde 10 15 mekik ceksem falan gider mi gobek.

Lan bi de kahvaltida ne yicem yav. Meyva yesem olur mu. Elma falan.

 
2si 1 aradanın kalorisi daha fazla. Filtre kahve deneyin bence, o tarz şeyler içmektense. Sabah kahvaltısı için de yulaf ezmesi, meyve ile tatlandırırsınız.


  • Gingko  (19.04.16 16:24:08 ~ 16:26:12) 
Olur tabii niye olmasın. Mekik sayısı az ama onu 60 falan yap.


  • angelus  (19.04.16 16:26:16) 
ekmek ve tatlıyı kes, bunlarla beraber içinde bariz şekilde katkı maddesi bulunan (örneğin 3ü1 arada gibi) şeyleri tüketmekten vazgeç. bol su iç. kahvaltıda 2 haşlanmış yumurtayı ekmeksiz göm. biraz peynir, biraz zeytin. bol salatalık, domates. zaten akşama kadar karnın acıkmaz, ufak tefek atıştırmalık/çorba/yoğurt gibi öğünler yeterli olur. elma yeme, elma çok asitli miden burulur. kuru kayısı, erik, yaban mersini yanında fındık ceviz gibi şeyler ye. tabi ye derken yarım kilo yeme, bir avuç yeter.
akşam yarım saat değil bi saat yürü, dizinde/ayağında problem yoksa daha da fazla yürü. hava da mis gibi. tam yürünecek havalar bunlar.

  • evde liyakat kalmamis  (19.04.16 16:26:59) 
Mekikle göbek falan erimez dostum ha art arda 100-200 tane mekik çekersen anca o zaman eritirsin. Mekiği falan boş ver yarım saat değil de en azından 1 saat yürü. Arada da 5-10 dakikalık hafif tempo koş.


  • mesa  (19.04.16 16:29:45 ~ 16:30:14) 
bunlarla kilo verdin diyelim, ya sonrası?
yok abi unutun kilo falan verme işlerini. sağlıklı beslenin, düzenli spor yapın. bunu hayat tarzı haline getirin. o zaman sağlıklı şekilde form da tutarsınız ortalarda fit fit gezersiniz.

  • lazpalle  (19.04.16 16:41:59) 
mekik yapma plank yap sportif olmayan kişiler için daha iyi.


  • yue  (19.04.16 16:57:12) 
Ekmek ve tatlıyı kes. Bi iki hafta dayan bakalım, sonra Tekrar konuşalım.


  • hasmetizm 2046  (19.04.16 17:31:56) 
At hormonu kullanman lazım.


  • arnold schwarzeneger  (20.04.16 10:32:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.