[]

canim sikkin, siz ne yapiyorsunuz ?

asiri derecede keyifsizim... siz neler yapiyorsunuz su an ? ya da neler onerirsiniz ?

ps: oyun, film, muzik, dizi, kitap, dergi, web siteleri vb. her sey olur


 
bence bu havada gezip tozmak en mantıklısı.

çıkacak kimsem olmadığı için ben işten izinli olmama rağmen ofiste takılıyorum :/
  • elorelia  (19.04.16 14:08:09) 
Ben de sıkıldım gidip abimin köpeğini sevicem. Gezdiririm falan vakit geçer. Sen de çık dolaş, otur bir çay iç dışarıda. Hava güzel.


  • naberabi  (19.04.16 14:09:34) 
kasa al, cicek al, saksi al, toprak al, sevdigin birine bitki kasasi yap.


  • jimicik  (19.04.16 14:14:12) 
çok keyifsiz olduğumda gidip don't starve oynuyorum, oyalayıcı bir oyun tatlı da, biraz keyfim yerine geliyor.
çok sevdiğim ve tekrar okumak istediğim bir kitabı okuyorum, mihihihi diye gülüyorum lan ne güzel günlerdi diye ilk okuduğum günleri hatırlıyorum.
işteysem, ki işteyim, sabahtan akşama kadar noolmuş diye duyuruya bakıyorum, çekirdek çitleyerek camdan mahalleyi izleyen kadınlar gibi oluyorum, kendi kendime konuşup yorum yapıyorum. karşıma çıkan linklere tıklıyorum, ay aman leş filan diye kapıyorum.
canım sıkılıyor, keyfim yok diyelim, kendimi zorlayıp sevdiğim bir yere yürüyorum. sonra orda da yürüyorum. kafam dağılıyor, hem de hareket oluyor.
canım gerçekten hiçbir şey yapmak istemiyorsa, hem keyifsiz hem yorgunsam yatıp ilgimi çok çeken bir belgesel izliyorum, benim için bu hayvanları konu eden herhangi bir belgesel oluyor, uykum gelince kapıyorum, ertesi gün devam ediyorum.
  • evde liyakat kalmamis  (19.04.16 14:20:28) 
Ben isteyim ama erken ciksaydim pencerelerin ve duvarlarin olcusunu alip dekorasyon icin nasil bir tasarim olacagina karar verip, cadde boyunca fiyat alip ve sonra da birine siparis verecektim.
O yuzden simdilik cay iciyorum :3

Erteledigin isleri yap bence.
  • neferkitty  (19.04.16 14:33:57 ~ 14:38:24) 
çok keyifsiz olduğumda 2 bira içiyorum, çiçek gibi oluyorum.


  • b roy  (19.04.16 14:35:20) 
Nazımdayım çay içiyorum. Gel.


  • pazar gunu seni kilisede goremedim john  (19.04.16 18:21:50) 
eve kapandıkça insan daha da daralıyor. sokağa çık, boş boş dolaş.


  • peggy  (19.04.16 18:29:44) 
sinüzitim tuttu, duş alıp uyuyacağım.


  • muslugubozukhayrat  (19.04.16 18:37:44) 
yaa ayhan sicimoğlu izlermisin youtubeda adam bende depresyon kırıcı etki gösteriyor, tabi gezmeyi yemek falan olaylarını seviyorsan çok keyifli izleniyor


  • eja  (02.11.16 16:07:05) 
makarna yaptım kendime ama yoğurtlu ve fişne sulu yiyesim oldu bakkala gitmeye üşeniyorum.


  • for day to break  (02.11.16 16:26:51 ~ 16:27:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.