[]

amazon.com'dan tablet tutucu alsam gumruge takilir mi?

Mesela sunun gibi bir urun:
tablet aksesuari olarak geciyor:

www.amazon.com

 
neden amazon?

urun.n11.com

şu urun hem neredeyse aynı hem daha ucuz hemde ertesi gün elinizde oluyor.

ha genel olarak soruyorsan takılmaz niye takılsın, sadece aksesuar.
  • tolga asp  (19.04.16 13:58:26) 
Takılmaz da amazoon bunu göndermiyor. This item does not ship to Turkey. Please check other sellers who may ship internationally.


  • inheritance  (19.04.16 13:59:44) 
100$ üstüne çıkmazsanız takılmaz.


  • jack ass  (19.04.16 14:00:11) 
75 euro / 84,97 usd (şu an için) bu sınırı geçmediğin sürece takılmaz. kargo ücreti dahil değildir buna. bu arada amazon türkiye'ye göndermiyor o gösterdiğin ürünü. ayrıca eğer satıcı amazon.com ise herhangi bir vergi/gümrük ödemesi gerekiyorsa sipariş verirken amazon o ücreti senden alıyor.


  • japan  (19.04.16 14:06:23) 
gumruk sinirini gecerse amazon zaten o gumruk masrafini da ekliyor, fiyat artisinda gorursun customs diye. bu gecmiyor ama tr'ye yollanmiyor.


  • jedilance  (19.04.16 21:10:33) 
Ben de bulmusken sorayim, amazonda 100$ hediye cekim var. 100$lik urun takilir mi?
Bir de, burda olmayip orda olan ne alayim amazondan tavsiye var mi

  • azizakin  (19.04.16 21:31:52) 
@azizakin o da takılmaz ama import fee eklenir. senin çekin var diye 100 dolarlık ürünü 0 dolarlık gibi hesaplayıp vergiden muaf diye düşünme olmuyo öyle :)


  • yüzyıllık yalnızlık  (19.04.16 22:02:15) 
@yüzyıllık yalnızlık, arada para transferi olmayınca belki "taam lan taam hadi geç" derler diye umdum ama yer mi devlet baba diyosun doğru diyosun


  • azizakin  (20.04.16 10:58:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.