[]

Türklerin ten rengi neden böyle?

666kb.com

Fakirlik, beslenme, genetik, bakım.. ?

Yani bana sorsan Pakistanlıların veya Hintlerin ten rengi çok daha güzel. En azından bir tonu var ve bize göre çok daha parlak. Tamam kendileri çirkin genelde ama ten renkleri güzel bence. Latinlerin de ten rengi güzel. Hatta Arap memleketlerinde bile daha tutarlı tenk renkleri var diyebilirim.

666kb.com bu ne abi? Bu ne çirkinlik? Mat, soluk, ne bileyim bir acayip.

Valla bana göre bizim ten rengimiz dünyanın en çirkin ten renklerinden birisi.

(Genelleme içerir, istisnalar kaideyi bozmayacaktır)

 
Cirkin olan ten rengi degil bacak birader. Tompik bir abimiz halisahada mac yapiyor sanirim.


  • duyurumvar  (19.04.16 13:08:01) 
hep dsb eksikliğinden kaynaklanıyor bu tür sorunlar.


  • lazpalle  (19.04.16 13:08:53 ~ 13:09:24) 
Fotografta bir sey yok, soguk havada yorulmus insan bedenini cekmissin, brad pitt i koysan bile boyle cikar.

Hintli ve pakistanlilar in ten rengi mi guzel? Kafani gule gule kullan canim.
  • scars dont fade  (19.04.16 13:13:08 ~ 13:13:36) 
@scars dont fade şimdi aç da o soluk bacağına bir bak. ne demek istediğimi anlayacaksın.

evet, hintlilerin ve pakistanlıların ten rengi senin soluk teninden daha tutarlı. sadece fakir o adamlar ve genel olarak itici geliyorlar.
  • piston aşağı indi  (19.04.16 13:18:34) 
turk pasaportunu alinca o ten rengini bastan kabul etmis oluyorsun. kullanici sozlesmesini okumaliydin.

saka bir yana, hali sahadaki gobekli adamin koyu renkli corabi yukari cekmis hali saha ayakkabili fotografini ne kadar cekici bulabilir bir insan merak ediyorum.

bence sen de et.
  • bohr atom modeli  (19.04.16 13:21:13) 
Bizim sari- griye, hafta yer yer tuhaf bi yeşile çalan ten rengimiz de pek estetik değil kesinlikle ama Hintli fen rengi mi tutarlı? Kamoonnn!


  • damdanakan  (19.04.16 13:21:49) 
@damdanakan
www.zerohedge.com

bence bu ten rengi bizim soluk rengimizden güzel.
  • piston aşağı indi  (19.04.16 13:24:27) 
cplaza68w.files.wordpress.com

şu ten kesinlikle bizim tene 4 atar. kafamız güzelmiş bir de. hadi oradan soluk tenli kerkenez.
  • piston aşağı indi  (19.04.16 13:26:39) 
abi/abla yapma Allasen
hintlilerden bikaç ton açığım (hatta bombay/mumbai taraflarndan olduğumu iddia ediyorlar oralar benim gibi sütlü kahve oluyormuş tam kahve değil)
neyse işte, konu şu ki her gün küfrediyorum. güzel bir renk değil, valla bak.
  • niye ama  (19.04.16 13:28:15) 
Akdeniz tipi olive skin bizdeki. Güneşe çalan bir ton. Kansızlık varsa sarılık daha da baskınlaşabiliyor. Ten rengini övdüğünüz Arapların marketlerine gidin, beyazlatıcı özelliği olmayan el sabunu, duş jeli, yüz temizleyici bulamazsınız bile. Fair & Lovely kremler vs. kapış kapış gider. İskandinavların süt beyaz tenini geçtim, Türkler gibi açık buğday olmak için bile ruhlarını şeytana satarlar.

Bu arada o Pakistan, Hint tipi esmerlik makyaj yapınca iyi olabilir ama gözaltı çevresi kahverengi, dudakları mosmor görünür normalde.

Şu kızcağız mesela... wordondastreet.com
  • hale luya  (19.04.16 13:32:13 ~ 13:36:09) 
Adsm bizim ten rengi,izin sebebi, fakirlik, genetik, bakim yuzunden mi kotu diye soruyor, ama gidip en fakir, en bakimsiz insanlarin ten rengini guzel buluyor, ki bu insanlarin tem rengi dunya genelinde en cirkini olarak kabul edilir. Bir google la allahin zevksizi.


  • scars dont fade  (19.04.16 13:33:19) 
Abi bacaklar kıl yumağı, herhalde sorgularsın :)


  • mrtkbl  (19.04.16 13:58:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.