[]

dolar ne olur?

son günlerde düşmeye başlamasıyla yakın zamanda 2.30'a düşecek diye tahminler dönüyor. motorsiklet almayı planlıyorum, halyle dolar düşecekse denilen rakama o zaman beklerim. bu yüzden biraz emin olmak istiyorum. sizce dolar yükselir mi yoksa düşer mi?




 
2.30 orta dönemde bile imkansız. dolar ani yükselir ama ani düşmez, oraları bekleme hiç.
şahsi fikrim kasım'daki seçimlere kadar en fazla 2.60'lara kadar düşer, o da en iyi ihtimalle. muhtemel clinton tercihine göre seçimden sonra yükselir bir nebze, sonrası muallak zaten.

  • baba jo  (19.04.16 08:52:12) 
Peki bu durum altını etkiler mi?


  • uyuya kalip kavimler gocunu kaciran adam  (19.04.16 08:58:25) 
yine kısa ve orta dönemde büyük etkisi olmaz, en durgun halinde bile 110'un altına düşeceğini sanmıyorum bir sene içinde.


  • baba jo  (19.04.16 09:07:38 ~ 09:09:48) 
düşecek dedikleri 0.07 iniyor tatava yapmaya gerek yok.

Geri çıkar o
  • KaraSakall  (19.04.16 11:10:24) 
MB faiz indirir indirmez dolar artacak göreceksiniz.


  • turkuaz  (19.04.16 14:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.