[]

euro 2016'ya gitmek?

yurtdışı tecrübesi 0, pasaport-vize vs yok(şuan için), öğrenciyim ama uzun süredir para biriktiriyorum bu tarz bir olay için.(3 bin tl civarı belki biraz azı veya fazlası) biraz da borç,aile desteği alarak tamamlamayı düşünüyorum.

son zamanlarda çok düşünmeye başladım fransa'ya kendi başıma tek bir sırt çantasıyla gitmek.belki 1 maçı orada stadyumda izlemek veya en azından o atmosferde 1-2 hafta takılmak vakit geçirmek. 3.sınıf yerlerde banklarda yatsam bile sıkıntı değil. rahatlık 2.planda.

imkansız mı?

bunu yapmazsam tüm yazı latte,milkshake içen yaşıtlarımla monoton bir şekilde geçireceğim.her gün 15-20 tl monotonluğa harcayacağım resmen.tecrübeli kişilerden öneri bekliyorum.
(bu olmazsa tr içinde başka bir yerlere tek başıma gitmeyi düşünüyorum b planı olarak)

 
gidilir. git hatta bence. uefa'nın sitesinde vardır maç biletleri bi bakıver. 3 maçlık paket alırsın.


  • cekilmis gayfe  (18.04.16 22:52:51) 
Ya garda marda kalirsin geceleri mis gibi takilirsin bisuru tip olur herhalde bu tarz takilan oh mis.


  • condom kurşunu  (18.04.16 22:56:54) 
Ona gidemeyecek olup da tarih olarak 23-31 mayis arasinda bir zamanda benzer bi' sey yapmak istersen bana ulas.


  • isott  (18.04.16 23:00:31) 
üç sene önce, bunun planını yaptığım günü çok net hatırlıyorum. ben iradesiz bir aptal olduğum için gidemedim, sen benim yerime de git. yalnız 900 euro civarında parayla fransa'da 2-3 hafta geçirirsin ama statta maç izleyebilir misin onu bilmiyorum. en ucuz biletler aslında gayet ucuzdu, 20€ muydu neydi ama onlardan kalmış mıdır işte? gerçi uefa'nın bilet satış & takas kanalı vardı, yani gitmeyecek birinin biletini de alabilirsin diye tahmin ediyorum. bakmak lazım o kısmına.

benim planım marsilya ve nice'e gidip maçları barlarda kafelerde izlemek, maç saatleri dışında da öyle sahilde dolaşıp dondurma yemekti jhasfjak. dediğin gibi yakalayabilirsem bi tane ucuz bilet bulup dandik de olsa bi maçı stattan izlemek falan. bence 1000 euro bütçe bunun için fazlasıyla yeterli olur, maç biletini dahil etmezsek.

GO GO GO

***

2018 dünya kupası denmiş ama orada şehirler arası mesafe çok uzun. ha ben st. petersburg ve moskova'da bir hafta takılırım dersen o yapılır mesela ama ben gezecek olsam açıkçası yekaterinburg'u, kazan'ı falan da görmek isterdim. petersburg'dan yekaterinburg'a git gidebilirsen. adamlarda avrupa'daki gibi öyle gezgin kültürü de yok yani pek, dünya kupası nedeniyle hareketlilik olsa da fransa'da sırt çantasıyla gezmeye benzemez gibi.

o yüzden bence sen yine fransa'ya git, zaten konfor aramıyorum diyosun, her şekilde halledersin. yalnız ben terör saldırılarından bayağı tırsardım gidecek olsam. neyse ki fakirim böyle dertlerim yok.
  • der meister  (18.04.16 23:01:02 ~ 23:02:50) 
yurt dışı tecrübesi dediğin şey overrated. türkiyede yolunu yordamını bulan adam paris'te mi açıkta kalacak allah aşkına. buralar tourist-oriented yerler.

maça gitmek biraz zor ama. biz şubat'ta bakıyorduk arkadaşla. ucuz biletler vardı kale arkası ama bu saatten sonra işin karaborsaya düşmüş durumda. ne kadar isterler bilemem.
  • antikadimag  (18.04.16 23:02:57) 
atla git maçlara girmesen bile fan zone'larda eğlenirsin dev ekranlarda stadın hemen yanında oluyor olay.

illa maçlara gitmek istiyorum dersen türkiye'nin 3 grup maçı için karaborsa bilet fiyatı 1700 euro ve kale arkası. iki hafta kadar önce paris'te bu işlerle uğraşan biriyle görüşmüştük.
  • ada meltemi  (19.04.16 02:20:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.