[]

Kol damar bölgesinde ağrı?

2 saattir sol kolumun damar bölgesi ağrıyor. Komple kolum da pek tutmuyor, şu an yazarken bile çok yoruluyor. Kolumu bükünce ağrı artıyor ve sanki damar bölgesinde hafif bir sertlik var gibi. Geçer dedim ama 2 saat olup da geçmeyince endişelendim. Ne olabilir?




 
sinir sikismasi olabilir belirtiler uyuyosa.


  • melancholia  (18.04.16 23:04:54) 
dirsegin ic kisminda mi yani tam kan alinan damarlarin oradaki mi oluyor o agri? aynisi bende de var, hala nedenini bilememekteyim, bu aralar cesitli sebeplerle cok fazla doktora gidildiginden ruhum daraldi daha da gitmek istemiyorum.


  • mavicorap  (19.04.16 00:11:27) 
@mavicorap evet kan alınan damarda. şu an biraz azaldı ama yine de devam ediyor.


  • rivulet  (19.04.16 00:16:39) 
tenisci dirsegi gibi, golfcu dirsegi denilen bir durum da varmis, simdi hatirladim ki boyle bir olasilik bulmustum, isterseniz bir arastirip size uyup uymadigina bakabilirsiniz, eger belirtiler uyuyorsa bir ortopedist kesin taniyi koyabilir. gecmis olsun.


  • mavicorap  (19.04.16 11:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.