[]

bla bla car soruları

ilk defa kullanacagim yurt disinda. birkac sorum var.

1- üye olmak icin facebook istiyor. facebook hesabimiz yoksa ne oluyor?
2- ilk defa kullanacagim, araba sahibi kişi profilimin boş olmasına bakıp kabul etmemezlik yapabilir mi?
3- bulusma konularında sıkıntı oluyor mu? birakma yeri konusunda adama mi uyuyoruz yoksa bizi istedigimiz noktada birakiyor mu?
4- başka neye dikkat edelim?

simdiden tesekkürler yanit verenlere.

 
1- ben fbsiz üye olmuştum.
2- bence sorun olmaz. Resim koymaya dikkat et ama bnce.
3- genelde central station ya da bir metro istasyonunda buluşuluyor. Bırakma konusu da şoföre bağlı, eğer yolun üstündeyse ya da isterse kapınıza ladar bırakır ama yine genelde bi metro durağna ya da ana tren istasyonuna bırakma ihtimali daha yüksek.
4- bir şeye dikkat etmenize gerek yok bence. Geç kalmayın buluşmayA, yeter,
  • kuehles blondes  (18.04.16 22:12:55) 
1- değişmedi ise facebook hesabın olmadan kullanamıyorsun, güvenli olsun diye istedikleri kayıt yöntemi bu.
2- araba sahibine göre değişir, ama zannetmiyorum, çok fazla talep olmadığı sürece kabul edeceklerdir. ama basit bilgileri doldurmakta kendini güvenilir göstermekte fayda var.
3- buluşma konusunda genelde ilanlarına şu şu noktalardan alır şu şuralara bırakırım yazıyorlar. yazmadılar ise mesaj yoluyla iletişime geçerek anlaşabilirsiniz. Genelde şehre kolayca ulaşabileceğiniz metro istasyonları buluşma noktası olarak seçiliyor. Beni evimden alıp gideceğim yere bırakan da oldu, metroyada. hatta bir keresinde beni 50 km uzakta bir yerden alması için 3 4 saat evime uyumasına izin vermiştim vs.
4- binmeden önce gideceğiniz saat inip bineceğiniz yer hakkında kesin anlaşmaya varın, sonradan sıkıntılar çıkabiliyor. birde tadını çıkarın, çok zevkli olacaktır.
  • tss  (18.04.16 22:13:36) 
1- bilmiyorum
2- sorun olacagini zannetmiyor.
3- sikinti olabiliyor. Bulamiyorsun surucuyu/ yolcuyu, birakip gitmek zorunda kalabiliyorsun.
4- surucu puanlanmis olsun. Fiyati normalin cok altinda olmasin. Internetin olmayacak muhtemelen disarida, odadan cikmadan her seyi iyice kararlastirin.
  • sckxyss  (18.04.16 22:18:08) 
nereden nereye gidiyorsun? bazı hatlar(paris-köln) resmen dolmuş gibi çalışıyor, o yüzden hiç korkmadan gidebilirsin.


  • noluyo yaa  (18.04.16 22:41:51) 
kendim cevaplayayim birinci soruyu. türkiye'den giriş yaparsaniz sadece facebook ile kayit olabiliyorsunuz. ama blablacar.de üzerinden üye olursaniz mail ya da facebook secenegi var.


  • thewizardofearthsea  (28.04.16 10:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.