[]

Su kedi agaci nasil(kedi ifşali)

www.zooplus.com.tr

Kedim yuksekte oturmayi cok seviyo ama accik kasasi büyük :d gerine gerine rahat rahat yatar mi bilemedim.

Kedi de aha bu.


i.hizliresim.com

 
senin azman bunu devirir ben diyeyim :) bence bir tane kedi kulubesi falan al eve, daha meraklı oluyorlar. hem içinde hem üstünde yatmayı seviyorlar :)


  • mrtkbl  (18.04.16 19:48:20) 
bu ayıboğana, ki o toto yenmeyecek gibi değil, o şey küçük gelir. eğer çekim mesafesinde ciddi bir fark yoksa ve yamulmuyorsam bu topitopa daha büyük bir şey lazım :)


  • godoşu beklerken  (18.04.16 19:59:53) 
Cekim mesafesi biraz buyuk gostermis olabilir ama evet koca popolu bir kedi kendisi cidden de :d
Ben de küçük gelmesinden korkuyordum. Fotoğraflardan pek kestiremedim. Kulubesi var aslinda ama girmiyo hic. Pencerenin onundeki masada oturuyor hep yuksekten sokaga bakmayi seviyor diye dusundum ama kediye ozel masa yaptirsam daha iyi olcak :)

  • rayde  (18.04.16 20:03:16) 
duvarlara çakılan kedi parkurları var aslında, düşünür müydünüz bilmem sizin butlu velet, harbi ısırmalıkmış yahu kusuruma bakmayın, parkur kullana kullana fit bir kedi olabilir, bence butlu butlu olmalarında sakınca yok da onlara sorsak aynı şeyi söylerler mi bilemem :)


  • godoşu beklerken  (18.04.16 20:05:15) 
sığır gibi olmuş bu
size boyayıp kedi diye satmış olmasınlar :)

bence rahat edemez orada.
  • basond  (18.04.16 21:10:35) 
Kilosuyla ayni benim kediyi andiriyor. En az bi 7 kilo vardir herhalde degil mi? Neyse, sen buna kendin raf sistemi yap derim. Internette arastir, cok fazla secenek var yapabilecegin. Usenmezsen, ki ben usendim, yap derim.


  • soso  (18.04.16 21:59:46) 
yahu ne kedi ağacı, ayrı eve çıkması lazım bunun. dat booty tho


  • der meister  (18.04.16 22:10:45) 
Rayde kaç kilo bence çekimden öyle çıkmış
Bizim kedininde arkası geniş 5 küsür kilo ama kedi ağacını kullanırken sıkıntı olmuyor. Zaten çokda yüksek değilmiş.

Bizde şu var
www.zooplus.com.tr

Bazen komik görüntüler oluyor poposunu kaldıramıyor sarkıyor falan :D ama gayet sığıyor kediler sıkış sıkış yerleri daha çok sever zaten. Hem antreman oluyor.


Şurada bolca resim var incele
www.zooplus.co.uk
  • yue  (18.04.16 22:24:37 ~ 22:25:46) 
@yue, 6 buçuk kilo olması lazım en son :/


  • rayde  (18.04.16 22:26:47) 
Bu şişko bunu devirir. Benim toparlak da bu boylarda. Koltuk tepeleri ona alçak geliyor. Gardrop tepeleri, mutfak dolapları falan favorisi. 2 metrenin altı kurtarmaz.


  • Lim5  (18.04.16 23:06:05) 
Kedi demişsin ama bildiğin kangal köpeği bu


  • Euxinos007  (18.04.16 23:12:22) 
ahahaha aklıma direkt şu kedi ağaçlı ve dombili kedili capsler geldi :D

englishblogmmg.edublogs.org

benim kedi de böyle şişkoydu bi ara ama hala koca dötlü, taşırsa ben de alayım madem :D
  • neferkitty  (18.04.16 23:15:04) 
@neferkitty, ahshshsjhds ay cok iyiymis caps. Ben bu kadar yorumdan sonra taşıyacagina inanmiyorum artik :d


  • rayde  (18.04.16 23:35:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.