[]

çiçeksepeti mi mahalle çiçekçileri mi?

çiçek piyasasını hiç bilmiyorum, yaptığım bir eşeklikten dolayı işim düştü ama fiyatlar pek mantıklı gelmedi. mesela 5 gül için 70-80 lira normal mi? ben şimdi kucak dolusu çiçek alayım veya evi güllerle doldurayım sürpriz olsun desem yarım maaş mı bayılacağım?

mahalle çiçekleri veya cennet mahallesi kadınlarının piyasası aynı mı? yoksa en temizi iki kilo toprak ve tohum alıp kendi çiçeğimi yetiştireyim, ele avuca sığınca da koparıp sevgiliye mi vereyim ne yapayım?


 
Tabii ki çiçekçi kadınlarda daha ucuza bulabilirsiniz, fiyat ne derlerse yarısını veririm de ama.
Bir de evi güllerle dolduracaksan sevgilin gül seviyor mu emin ol.

  • whoosie  (18.04.16 16:19:22) 
seralar var, ccekciden de internetten de uygun. ayrica gul olur, cop olur, saksi cicek yasar.


  • jimicik  (18.04.16 16:23:01) 
Valla ben küçük esnafıydı, mahalle esnafıydı ayar olduğum için çiçeksepetinden alır geçerim fiyatlar da aşırı farketmiyordur


  • jamalbsf  (18.04.16 16:29:14) 
butun evi donatacaksan bence de cicekcilere herbiseyi satan toptancilar var oralari bul git. sadece cicek degil butun sus malzemesini de alirsin.


  • mavicorap  (18.04.16 17:24:30) 
çiçek sepeti de siparişleri mahalle çiçekçilerine paslıyor.
bunların interflora diye bir birliği var, yemin ediyorum masonlar önünde diz çöker tövbe eder. mahallendeki çiçekçiden seyşel adalarına çiçek gönderebiliyorsun, öyle manyak bişey

www.interflora.org.tr

5 gül vazosuyla 50 +kdv.
www.interflora.org.tr

ben olsam siparişi buradan veririm. interflora, siparişini çiçeği göndereceğin yere en yakın çiçekliyor paslıyor onlar da gidip teslimat yapıyorlar. istersen aranjmanın fotoğrafını da isteyebiliyorsun galiba, benim çiçekçi komşum var, bazen buradan gelen siparişleri hazırladıktan sonra fotoğrafını çekip gönderiyor.

tohum alsan yine 1 lira falandır herhalde. yetiştirip sunuma hazır hale getirmesi, vazosu, götürüp teslim etmesi falan derken ver artık bi 50 lira
  • azizakin  (18.04.16 17:28:35) 
mahalle çiçekçi dükkankı değil ama sokak çiçekçileri oluyor ya onların insaflısını bulup pazarlıkla güzel bir buket yaptırabilirsin. ama sevgilinin tarzından emin ol. gül sevmeyene gül, kır çiçeği sevmeyen kır çiçeği çikin gelir.


  • hushhush  (18.04.16 17:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.