[]

terasa gölgelik

kocaman güzel bi terasımız var ama sabah 7den akşam 7ye kadar full güneş alıyor. çiçekler her gün sulasam da yandı kurudu resmen o derece. şimdi bu terasın bir bölümünü gölgeleyecek bişeyler düşündüm ama inşaatsız montajsız olması lazım. büyük şemsiyeler var ama onlar sadece küçük bir alanı örter, terasın yarısını gölgelesin istiyorum. var mı ki bunun bir yöntemi?




 
ben de kendi bahçeme böyle bişi düşünüyorum size de olur belki.

stor perde gibi bir mekanizma yapılabilir. şöyle ki


------------------------------------------------ (bu kısım perdenin sarılacağı kısım)

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

bu da perde ve perdenin ucunda iki içi boş boru tahta vs olacak.

www.yapidekorasyon360.com

şöyle de şemsiye ayağı iki tane. o borular o ayaklara takılınca kalacak. boruların uzunluğu ana sarmalı kısma denk olunca paralel bir perde olacak. boruları geçmeli alırsanız da güneşin açısına göre inip kalkabilir. bahçe olduğu için ben bunun beton olanını düşünüyorum. ama o perdeyi toplayacak mekanizmayı nasıl yapacağım yada kime yaptıracağım bilgim yok şu an.
  • ayiadam  (18.04.16 15:08:27 ~ 15:10:04) 
Çözerseniz bana da haber edin lütfen.


  • noisnot  (27.04.16 17:03:31) 
İzmir Tente, yılların tecrübesiyle Branda, Tente ve gölge sistemleri sektörünün öncüsü olan İZMİR TENTE farklı çizgisiyle üstün kalite anlayışıyla yurt içi ve yurt dışında hizmet vermektedir. Sunduğu sınırsız sayıda farklı seçenekleri; mekanların büyüklüğüne ve şekline göre projelendirip, kendi bünyesi kapsamında imalatını yapabilmektedir. Motorlu branda otomatik tente branda fiyatları tente firmaları İzmir, İzmir branda firmaları, İzmir branda, İzmir'de branda , branda tente , Klasik tente, sunlibe pencere tentesi, All Seasons Tente, Açılır Kapanır Tavan, Raylı Tente pergola İzmir'de tente firmaları, branda modelleri, tente modelleri, tente fiyatları tente İzmir olarak her ilde iş yapmaktayız İzmir tente olarak İzmir her işini yapmaktayız İzmir'de tente branda branda İzmir tenteciler olarak uzmanız.

tenteizmir.com.tr
  • ophalite  (14.12.18 17:28:16 ~ 18:25:47) 
hey gidi be ne hortlamis :) o terasli evden tasinali yillar olmus.


  • in vino veritas  (16.12.18 23:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.