[]

parfüm test etmek

yurtdışından dönecek bir arkadaşıma parfüm siparişi vereceğim fakat aklımda birkaç koku var. avm'lerdeki parfümcülerde testerları sıkıp sıkıp kaçınca kendimi suçlu hissediyorum, satış görevlileri alışveriş yapacağım diye peşimden koşturuyor ama o kadar uğraş ve testten sonra hadi kolay gelsin diye çıkınca ayıp oluyor sanki. küçük parfümericilerde de durum aynı.

sizde de durum aynı mı yoksa yemişim ayıbını deyip kafa göz dalıp allah ne verdiyse sıkıp çıkayım mı?


 
O tester'lar onun için var, görevli de ürünü satıp para kazanmak için o şekilde davranıyor. Yani sistem normal haliyle işliyor vicdan yapacak bir durum yok.


  • angelus  (18.04.16 11:23:07) 
test sürüşü yaptığınız her arabayı alıyor musunuz?


  • animalman  (18.04.16 11:25:50) 
"Merhaba, ben ismi şu olan parfümün kokusunu merak etmiştim, deneyebilir miyim?" diye gidip direkt görevli hanımla diyaloğa giriyorum. Onlar da tabii buyurun deyip parfümü uzatıyorlar. Ben de teşekkür ediyorum (bazen teşekkürün ardından kokunun tenimde birkaç saat içinde nasıl bir değişime uğrayacağını merak ettiğimi söylüyorum, canım istemezse söylemiyorum) ve dükkandan çıkıyorum. Yani ortada çekinilecek bir durum falan yok. Denediğimiz her şeyi almaya kalksaydık ohooo.


  • köstebek kurabiye  (18.04.16 11:32:52) 
Zaten emin ol öyle hadi parfüm deneyim hemen akabinde de alayım, doğru bir parfüm alma şekli değil.
Eğer öyle lalettayn parfüm almıyorsan yani bilinçliysen ne aradığını biliyorsan, hemen almaman lazım. Kokuyu üzerine düzgünce sıkıp -bence- o gün denemen lazım ki sevip sevmediğine karar verebilesin.

  • battal gemalmaz  (18.04.16 11:38:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.