[]

Bu Araba Alınır mı?

Bizim için olmazsa olmaz şartlar:

1. Vites otomatik olacak.
2. Hatchback olacak.
3. Maksimum 32.500TL olacak.

Araba şu: www.sahibinden.com

Nedir fikriniz?

 
fiyatı ve kilometresi yüksek.
ben olsam almam.

  • kayranin kedisi  (18.04.16 10:10:52) 
otomatik vites renault için km çok yüksek bence de. iki gün sonra şanzımanı elinize alabilirsiniz.


  • animalman  (18.04.16 10:14:02) 
Galeriden ilanları ikinci plana atın, söylenenlerin hiçbirisine güven olmaz, sahibinden ilanlara bakın. Bu aracın otomatik vitesini de iyi araştırın; 8-10 yaşında otomatik araç almak risklidir, masraf çıkarma olasılığı yükselir. Tam otomatik araçlarda en sorunsuzlar Japon tam otomatikleridir. Kullanmadığım için araçla ilgili yorum yapmayım.


  • Abdurrahman  (18.04.16 10:15:06 ~ 10:15:43) 
bu kadar yüksek kilometrede otomatik araç alırsanız eliniz cebinizden çıkmaz. bayandan az kullanılmış micra gibi arabalara bakın, galerilerden uzak durun.


  • vecihi ile fikret  (18.04.16 10:32:14) 
teşekkür ederim arkadaşlar, çok sağolun.


  • aradaki uzaklik  (18.04.16 10:34:30) 
Renault'a sıcak bakamıyorum. Tavsiye olarak birkaç şey buldum sizin için:
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com

Açıklamalara bakmadım detayına da pek bakmadım ama istediğiniz filtrelerde baya güzel araçlar çıkabiliyor.
  • six packsiz  (18.04.16 11:18:51) 
2007 model 140binde bir arabaya km'si yüksek diyen birisi arabadan zerre anlamıyordur. kimse kusura bakmasın.
Renault hakkında tavsiye verecek kadar bilgim yok. Şanzımanla ilgili sıkıntı yaşamak istemiyorsan, tam otomatik ya da cvt şanzımanlı japonlara bakmanı tavsiye ederim. Toyota, honda, mazda, subaru gibi.

  • battal gemalmaz  (18.04.16 11:33:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.