[]

Sandisk ultra ii ssd dandik mi?

Na su:
www.amazon.com

Herkes samsung evo diye ovup duruyor da, ben bu urunu aldim 200 tl ye. Kotu mu yaptim acaba ,samsung mu almaliydim?

 
yo değil neden olsun. valla ben samsunga yıllar önce hard disklerinden çektiklerim yüzünden bir türlü güvenemiyorum, ben de corsair almıştım.


  • kyha  (18.04.16 09:23:54) 
Bende var sorunsuz çalışıyor.


  • i ve been mistreated  (18.04.16 09:36:06) 
en yavaş ssd bile en hızlı hddden daha hızlı erişim süresine sahip olduğundan hissedilir fark yaratır ama en yavaş ssd ile en hızlı ssd arasındaki erişim süresi farkı bile benchmarklar dışında normal kullanımda neredeyse hissedilmez.

ssdlerde asıl mesele güvenilirlik ve kullanım ömrü, okuma yazma hızı zaten aşağı yukarı yakın oluyor. bazılarında yazma biraz yavaş olabiliyor filan falan ama hepsi yeterli. bu bütçeyle aldığın bir ssdden beklentini karşılar kısacası performans anlamında sorun yaşatmaz.

ama samsung 850 evo daha iyi evet... fiyat farkları boşuna değil. daha fazla kez yazma ömrü ve genel güvenilirliği, iki hata arasındaki süre diye belirtilen ortalama bozulma ihtimali daha düşük...

pc için 850 evo, ayda 1-2 kez açtığım umrumda olmayan ve zaten fazla ssdye yazma işlemi de yapmadığım laptopta ucuza kapatmış olmak için sandisk kullanıyorum.
  • ucan spagetticanavari  (18.04.16 09:45:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.