[]

Oyalanma Huyu

hayatta kendi inisiyatifimizle değerlendirebileceğimiz iki şey var; para ve zaman. günlük mesaimiz haricinde elimizde olan iki nimet. nasıl değerlendirdiğimize gôre tüm yaşam standartlarımız belirleniyor.

ben bu zaman konusunda ekseriyetle israf ediyorum zamanımı. yani gecenin bi yarısı uyumak varken hiçbir maksadım olmamasına rağmen burada vakit öldürüyorum. üstelik erken uyanıp geç saatlere kadar çalıştığım bi işim var. gereksiz yere vakit öldürüyorum. ya bu neden olur ve bunun önüne nasıl geçilir? hem enerji hem konsantrasyon kaybı yaşıyorum bu sebepten. yarın olacak uykusuz ben bu saatlerde ya biriyle whatsapptan, facebooktan yazışıyor olacağım, ya webde işe yaramayan bişeylerle ilgileniyor olacağım. yardım lütfen.


 
Hobi edin. Gitar dersi alıyorum, öğrenmek için sürekli pratik yapmak gerekiyor. Spora haftada 4 gün gidiyordum, bu yüzden 3 güne düşürdüm. Bacakları iki gün çalışıyordum haftada tek güne düşürdüm programı birleştirip. Kafam pek çalışmıyor benim, bu yaştan sonra tüm kazanımlarım manevi oluyor, beni mutlu eden de bu. Gitarı öğrenip pratik yapma gereği bittiği zaman da ingilizce öğrenmek istiyorum. Vaktimi ve ilgimi ona ayıracağım sporun yanında. Sosyal medyadan uzaklaşmak en sağlıklısı.


  • hasmetizm 2046  (18.04.16 09:07:45) 
İnternetle bağını kopar. Arada telefonu ve bilgisayarı kapatıp eline bir kitap al.


  • arnold schwarzeneger  (18.04.16 09:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.