[]

sorum kadınlara: babanız evlenmenizi ertelemeye çalıştı mı?

bir buçuk ay önce memlekete gittiğimde babama 2 buçuk yıllık ilişkimi açıkladım,bugün de önümüzdeki ay yinde gideceğimi, gittiğimde de sevgilimle (veya direkt ailesiyle tanışmayı uygun görüyorsa hep birlikte) tanışmasını istediğimi söyledim. sonra başladı yok işte bir ay sonra da bayram olacak durmadan gelip gitmek zor olmayacak mı, yok kardeşinin de haziranda üniversite sınavı var kafası dağılır mı, resmen kızını vermemek için ertelemeye çalışıyor gibi geldi:) belki ilişkim olduğunu daha önce söylemeliydim alışması için ama o konularda öyle muhabbetimiz olmadığı için hep erteledim.

neyse merak ettim (kız babasıyla muhatap olmuş erkekler de cevap verebilirler tabii), babanız işleri resmiyete bindirirken zorlandı ya da ertelemeye çalıştı mı?


 
babam evlenemezin dedi açık açık. ortada bişey olduğundan değil, durduk yere demişti. sana mı sorucam demiştim ben de üslubuna sinirlenip sorma da görelime filan getirmişti. korkutmaya çalıştığı şey mirasından çıkarmak altmetin de bu. seninki iyi yine ertelemiş.


  • mula  (18.04.16 00:17:11) 
Kızkardeşim evlenirken babamın öyle bi ağırdan alma durumu olmadı ama başta çocuğun ailesine de çok isinamadi, huzursuzluk vardı. Kuzenim evlenirken eniştem bayağı tribe girmişti "Ben onları evime sokmam" bilmemne diye. Bi iki sene uğraştırdı ama sonunda ikna oldu, sorun çıkarmadı. Benim başımdan böyle bi olay geçmedi henüz :) ama gördüklerim bunlar.


  • damdanakan  (18.04.16 00:18:24) 
babam kız kardeşimin evliliğini bu şekilde ötelemeye çalıştı ama pek faydası olmadı.


  • fever  (18.04.16 00:19:40) 
Babam dört gözle bekliyor ya geçen beni kimse çekmez evlenemem dedim turşunu mu kurucaz a aa dedi. Ondan önce de şakasına saçını boyasan nasıl olur demiştim evlenirsen boyatıcam dedi. Adam nasıl umutsuzsa benden artık :D

Babam ilişkilerimi biliyordu ama çaktırmadığını düşünüyordu bu arada
  • jazzabel  (18.04.16 00:22:36) 
ben geri adım atmayınca pes etti zaten, madem siz uygun gördüyseniz öyle olsun dedi. é kendisiyle mi tanışmak istiyosun ailesiyle mi dedim, siz ne düşündünüz dedi. ben de biz senin uygun gördüğün şekilde olsun istiyoruz dedim. o zamana bir ay var daha bi düşünelim tekrar konuşuruz dedi.
yani bana "evlenemezsin" demez, kaç yaşına geldim paramı kazanıyorum ve uzakta yaşıyorum, ama işleri bi yokuşa sürme peşinde gibi. bi taraftan tatlı ama çok da zorluk çıkarmasa bari:)

  • gmzo  (18.04.16 00:28:18) 
Babalar evlenme yaşına gelen kızlarına karşı hep böyle. anormal bir durum yok:) kabullenemiyor adamlar bir anda damat adayını.zamanla kabullenecek.
Kendi babamdan biliyorum ablam tanışma konusunu açınca hep ertelemek istedi.daha çok erken vs gibi bahaneleri vardı..ancak istede istemesede malum sondan kaçış yok:(

  • steve rogers  (18.04.16 00:57:21) 
benim babam güle oynaya verdi beni. en ufak bir zorluk çıkartmadı. sanırım evde kaldığımı düşünüyordu aşslskdk


  • sta  (18.04.16 07:47:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.