[]

Yardım Edin - Kumar

Çok büyük bir bağımlılığa saplandım. Son iki aydır hergün rulet slot vs kumar oynuyorum. Kazanıyorum kaybediyorum. Dün 400 lira kaybettim cebimde 100 kaldı kalan elli lşrasını tekrar bastım.

Oynamadan duramıyorum, gerekten günün 24 saat aklım kumarda, ya kazanırsam vs vs.

Maddi olarakta çok büyük külfet olmaya başladı. Oyunda bi bakmışım milyarlar dönüyorsonra cebimde beş kuruş yok.

ne yapmalı?

 
valla kardeşim, senin yardımlık yerin burası değil. kumara basacağın parayı acilen profesyonel destek almaya basmalısın.


  • devilred  (17.04.16 23:00:20) 
profesyonel destek al. Terapi gruplarina katil. Bu batakliga bulasmis insanlari gorunce zaten, lan ben bunlar gibi mi olacagim diyerek elini etegini cekersin.

Ayrica batirdigin parayi kurtarmaya calisma, daha cok batirirsin, cunku kasa her zaman kazanir.
  • scars dont fade  (17.04.16 23:03:12) 
Su an beynin normal bir insanin beyni gibi calismiyor. Bir bagimli beynine sahipsin, gozunu kapadiginda, ruyalarinda, tuvalette bile aklina geliyordur.

Ama en azindan bunun farkindasin ve tek cozumun bunu birakman, zaman gectikce bu zihin durumundan da kurtulacaksin. Ama bunu birakamiyrsan da, kendini kaptiracagim bir bilgisayar oyunu bul ve zihnin bununla isgal edilip, ruyalarinda bunu gormeye basla.
  • scars dont fade  (17.04.16 23:06:07) 
aynen tek çare terapi dostum. aksatmadan hallet o işi derim.


  • avianthem  (17.04.16 23:38:09) 
yardım al ++
Sorunun adını koyduğuna göre (bağımlılık) bundan sonrası sadece bir karar ve kararına uyma disiplini.
www.eksiduyuru.com
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (18.04.16 00:04:58 ~ 07:25:36) 
mantiken hic kazanamiyorsun. bu da tesaduf degil. bu islerin kazananinin eger cok cok buyuk parayla girmiyorsan kasa oldugunu bil.

sen ilk degilsin, son da olmayacaksin. hep kaybedeceksin. sistem sana hicbir zaman kazanip birakayim firsati vermeyecek. cunku hep daha fazlasini isteyeceksin ve bu seni daha cok kayba goturecek. bunun farkinda ol.
  • bohr atom modeli  (18.04.16 00:43:25 ~ 00:44:21) 
Ucretine bakmadan sana en iyi destegi verebilecek, en yakin tarihteki randevuyu verebilecek bi psikologa git. Totalde 300.000 tl'den fazla para kaybettim ve hayatim alt ust oldu. Umarim yazilanlari dinlersin.


  • aydemir  (18.04.16 01:38:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.