[]

Olduğundan farklı zannedilme ve yalnızlık

Sevgili duyuru dostları,

Uzun bir aradan sonra gönül işleri sorum ile yeniden sizlerleyim.
Aslında çok spesifik bir soru değil ama yine de sizlere danışmak istedim. Uzak mesafe ilişkisi gerektiren mesleklerde (gemicilik, pilotluk, hosteslik vs) nedense hep uzun soluklu bir ilişki olamıyor ya da ben yaşatamadım.
Sorum ise şu, ben uzaklardayken beraber olduğum insan nedense ben sürekli gezip eğleniyorum yada alemlerdeyim zannediyor. Bir süre sonra da terkediliyorum. Uzakta değilken de instagram yada facebook gibi mecralardaki fotoğraflarıma ilk görüşte nedense "çapkın, piç gibi" damgalar yiyor :) Hatta ekşibition günlerinde millet spor salonu seksisi diye takılırdı :)) Neyse bu karakterde olmadığım halde tekmeyi yiyorum. Ya da baştan reddediliyorum.

Bu ilk intiba yada insanların kafasındaki kötü imajımı nasıl silebilirim?

Herkese iyi ve güneşli bir pazar dilerim.

 
Sosyal medyada daha az fotoğraf paylaşarak?


  • damdanakan  (17.04.16 17:41:01) 
bu durum (insanlarda bıraktığınız ilk intiba yani) hoşunuza mı gidiyor yoksa rahatsız mısınız önce ona karar vererek?


  • treize  (17.04.16 17:53:30) 
@damdanakan zaten ayda yılda bir fotoğraf paylaşıyorum, genelde paslı gemiyle :))))

@treize rahatsızım, o yüzden yalnız kalıyorum :/
  • Northern Mariner  (17.04.16 19:15:13 ~ 19:15:59) 
Beraber degilken neler yaptiginla ilgili bi tirad yap. Ozet gec veya detayli anlat. Kafasinda sen uzaktayken ne yaptiginla ilgili bi sablon olussun. Hayalgucunu zorlamasina gerek kalmasin.
?

  • yons  (17.04.16 19:19:14) 
İki arkadaşım denizci ile evlendi. Biri evliliğinin 4.5 yılını doldurdu, diğerinin eşi 3 yıl sonra karaya geçti. Belki onlar istisnadır, genelleyecek kadar denizci tanımıyorum ama yürüyeni de olabiliyor.
Geçmişte çapkınlık yaptıysan ve arkadaşların bu durumu biliyorsa, hala öyle olduğunu düşünüyorlardır. Ortam adamıysan, konulduğun yere uyum sağlayabilen biriysen, bunu da piçlik olarak tanımlıyor olabilirle durduk yerde. Belki de gerçekten onlara göre çapkınsındır ve davranışların sana çapkınca değil, normal geliyordur. Beraber olduğun insanlar çok fazla iletişime geçmediğin için seni öyle düşünüyor olabilir.
Neden böyle düşündüklerini bulmak lazım önce.
  • aychovsky  (17.04.16 19:21:34 ~ 19:22:06) 
@yons köle hayatı 5-6 saat limanda kalan bir gemi, zaten dışarıya çıkmaya imkan yok. gerçi bunu konuşacakta kimse yok artık :)

@aychovsky benim arkadaşlarımın çoğu evli gerçi yürüyor hepsinin evlilikleri, sorun yok. Geçmiş sicilim temiz :) Evdeyken spor ve ev arası takılan geceleri ps4 ten başka aktivitesi olmayan insanım. Ama son cümleni dikkate alacağım çok fazla iletişime geçmemek olabilir
  • Northern Mariner  (17.04.16 19:48:03) 
benim babam denizci, annemle evliliklerinin 36. senesini doldurdular. kimse keyfine sevdiklerinden uzak olmuyor, iki taraf da bunun bilincinde olunca sorun olmaz. yani bence karsinizda boyle algilayan insanlarin olmasi esas sorun.


  • lallala  (18.04.16 09:03:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.