[]

2 haftalık italya seyahati

öneri ve tavsiyelerinize açığım. 2 hafta planlıyorum. 16 günüm var.

5 gün roma (günübirlik napoli dahil. muhtemelen vezüv+pompeii bir günü alacak, şehri gezemeyeceğim. o yüzden ertesi gün bir daha gidebilirim.)
2 gün venedik
4 gün floransa (günübirlik siena+san gimignano)
1 gün pisa+lucca
1 gün cinque terre
3 gün milan (1 günü cenova)

 
milana 2 gün çok bence, onun yerine 1 gününü de como gölü tarafına ayırabilirsin. floransaya da 3 gün çok. bologna ve parma'yı aradan çıkarman daha mantıklı olur sanki.


  • in vino veritas  (17.04.16 13:58:54) 
milan'ı komple salla yada 1 güne düşür, cenova-portofino-cinque terre' ye ağır diğer zamanı.


  • VickVickyVale  (17.04.16 14:51:48) 
1 gun cinque terre icin cok az yetmez


  • oscar  (17.04.16 15:29:19) 
cinque terre'de daha uzun kalmak isterdim ama konaklama çok pahalı. milan'ın 1 günü cenova, diğeri de como olacak aslında. yani milan'a sadece dönüş günü akşam 6 uçağına binene kadar vakit var.

cinque terre'de kabaca riomaggiore'den başlayıp yürüyeceğim monterosso'ya kadar. en beğendiğim köye dönüp orada vakit geçireceğim sonra.
  • antikadimag  (17.04.16 16:51:53 ~ 16:57:38) 
aa cevabımı yazarken aklımdaydı ama unutmuşum. venedik'te 1 günü (hatta hızlı bir turla yarım gün sayılır) murano ve burano adalarına ayırmanı tavsiye ederim, çok şirin yerler.


  • in vino veritas  (17.04.16 17:22:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.