[]

Bi redhack vardı

N'oldu onlara? Neden adlarını duymuyoruz artık?




 
En son Yozgatlilar Dernegi sitesini hackliyorlardi.


  • kareem said  (17.04.16 08:55:13) 
90ların sonunda linux kurmuştum az çok da kaynak kodunda hata oldu mu düzeltebiliyordum vs. o zamanlar sadece 3-5 tane scripti kullanarak bazı exploiti olan siteleri hackleyebiliyordum. yani tam anlamıyla bir script kiddie idim. neyse durumumla ilgili problemim yoktu ama yakalanırım diye ciddi bir paranoyam vardı. o yüzden hacklediğim hiç bir yere adımı yazmıyordum. yazarsam da sürekli farklı isim yazıyordum. bu arkadaşlarla kıyaslanır mı bilmiyorum ama temel içgüdü yakalanmamaksa yaptıkları şeyleri imzalamıyor ya da komple isim falan değiştirmiş olabilirler.


  • dodi el ford  (17.04.16 09:07:48) 
Bunlar hacker değil. Kodlama modlama bilmezler hepsi lamer. İnternet üzerindeki yazışmalarını bile gizleyemiyorlar. Yazışmaları ifşa edildikten sonra başkasının virüslü programını dağıtıp biz hackerız diye geçinen tipler oldukları da ortaya çıktı. Etkisizler özentiler.


  • neotunc  (17.04.16 10:25:29) 
Tırt bi oluşumdu zaten öyle kendilerini tanıttıkları gibi "büyük" işler de yapmadılar. Balondular patladılar kısacası.


  • an engineer  (17.04.16 10:34:56) 
Bi sozculeri vardi. Tvde saatlerce konusma felan yapardi. Benim tahminim bu eleman ortaliktan kaybolunca grup dagildi.


  • yons  (17.04.16 12:24:01) 
Güzel ve desteklenebilir bir fikirdi. Ancak anladığım kadarıyla örgütlenme, gizlilik, yetenek konusunda ciddi sıkıntıları vardı arkadaşların. Dolayısıyla yeterli olamadılar.

Büyük ihtimalle şu anda yer altındalar, zaten kolay kolay yakalanan olmadı. Uygun vakti bekliyor olabilirler. Umarım o arayı iyi değerlendirirler de kendilerini gerçekten yetiştirip hakkıyla iş yaparlar.
  • sevgikusunkanadinda  (17.04.16 12:58:21) 
merhaba. "redhack sözcüsü polis muhbiri" diye aratırsanız... inanması zor olsa da mantıklı geliyor. çıkıpta iddiaları reddetmek yada muhattap almayıp devam etmek yerine sustular. adamın sesini bir daha duymadım, oluşumda yok oldu.


  • libertine  (17.04.16 14:26:13 ~ 14:26:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.