[]

Beats Studio 2.0 bu fiyata alınır mı?

bulunduğum şehirde bir mağaza kapanış nedeniyle 500TL'ye satıyor.
Kulaklık kablolu over ear model.

Sizce alınır mı?

 
studio cok iri ya dj falan degilsen alma. dj'sen de studio'nun bi ustu olan modeli al zaten.


  • hjarteblod  (17.04.16 04:46:00) 
@hjartebold tesekkurler. Aslinda yolda bisiklette evde falan gundelik kullanmalik bir sey ariyorum. Bu biraz iri kaliyor o zaman degil mi?
Ses kalitesi cok iyi gelmisti denedigimde

  • mononoke  (17.04.16 06:13:30) 
studio çok daha rahattır çünkü kulak kepçesine basmaz, kulağı ezip acıtmaz ve rahatsız etmez... beats studio kullanmadım ancak kulak üstü ve kulak etrafı farklı kulaklıklar kullandım. on-ear kulaklıkların neredeyse hiçbiriyle rahat edemedim, çok az bir kısmı "idare eder" rahatlıkta ama çok uzun saatler kullanmadığında... over-ear kulaklık kullanmaya başladıktan sonra on-ear kullanamam. ses kalitesi belki mükemmel değil müzik için ama oyun için aldıüımdan var ve işimi görüyor, logitech g230 kullanıyorum telefonla müzik dinlemek için de... kulak içinden rahat ve daha iyi ses veriyor, kulak üstünden kat kat rahat. beats amacı müzik dinlemek olduğundan belki biraz daha iyidir ama suni deri kulak yastıklarını sevmiyorum terlettiğinden. g230 seçmemin sebebi de kumaş olmasıydı. yoksa razer kraken alacaktım pc için aslında...


  • ucan spagetticanavari  (17.04.16 07:49:04) 
alınır abi güzel fiyat. on-ear kullananları anlamıyorum. over-ear rahatlıığı varken, sanki on ear çok küçük amk. küçük bir şey istiyorsan zaten earpod alırısn.

yazın kullanması sıkıntı ama, terletiyır.
  • VickVickyVale  (17.04.16 11:54:09 ~ 12:03:32) 
Daha iyi kulaklıklar alınabilir 500 liraya, net bi model söyleyemesem de(dinlediğin müzik tarzına bağlı olarak değişir.). Techno-fi da biraz araştırabilirsin.

Ama ath-m50x olur gibi ebaydan falan.

Uğraşmak istemiyorum diyorsan al geç tabi.
  • siradam  (17.04.16 12:12:22) 
@siradam +1.

eger amacin f/p ise, audio technicaya bakmani öneririm. kullanim amacina göre ama daha net bakmani öneririm. neler dinliyorsun, open back ve sound stage ne kadar önemli, ne amacla ne kadar kesin dinleyeceksin, audio editleme vs islerin var mi gibi gibi sorular sorular.
  • Silesius  (17.04.16 13:05:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.