[]

Arrested Development vs. Modern Family vs. Community

Merhaba arkadaşlar,

Duyuruda önerilen dizilere bakınca bu üçünden birini izlemeye karar verdim. Arrested Development, Modern Family ve Community üçlüsünden hangisini önerirsiniz acaba? Aşağıdaki listeye göre önerirseniz daha hoş olur.

Çok güldürenler:

The Office (ABD)
Coupling

Pek güldürmeyenler:

Seinfeld
It's Always Sunny in Philadelphia
How I Met Your Mother

Neredeyse hiç güldürmeyenler:

2 Broke Girls
The Big Bang Theory
Friends
Brooklyn Nine-Nine

 
friends :(

cok sempatik, izlediysen himymin bazi bölümleri direkt aldigini da görebilirsin. neyse, özetle, modern family oldukca sempatik, karakterleri seversen eglenceli oluyor, (office izlerken oldugu gibi, konu vs degil, karakterleri tanimak sevdiriyor bir yerden sonra), community gene benzer sekilde, ama nerd isen ya da sinema vs kültürün varsa biraz, icerdigi cok referans ve siradisi konseptleriyle oldukca eglenceli. en cok gülümsedigim dizi su üclüde. ama ilk 3 sezon icin konusabilirim, bazi karakterler ayrilinca hos olmadi. reyting yüzünden cok cekti, yahoo baya kisitlamis bazi konularda dan harmonu vs. arrested development baya iyiydi ama ben cok eskiden izledim, direkt karsilastirma yapmak icin cok fazla unuttugumu farkettim. seveni cok.

sen karar ver. bu arada it crowd black books vs gibi seylere de bir bak. listene gelince cok acayip. pek güldürmeyene himym diyip güldürmeyene friends demek, friendsten evvel himym izledigini gösteriyor, 2 broke girls komik degil zaten, sempatik denebilir belki, bir garip. sana da yorum yapamadim. brooklyn 9 9 haricinde hepsini izledim. coupling haric ama onda da birkac bölüm izledim.
  • Silesius  (17.04.16 00:12:55) 
Listedekilerin hepsini izlemedom ama yaptigin kategoriler tam bana uyuyor. Iclerinden Office, it is always...hymm, bing bang i izledim. Ve aynen katiliyorum. Bing bang theory e gulenler ergen gibi geliyor bana. Neyse...

Alakasız gibi gelebilir belki ama The Office'ten sonra izledigim en iyi komedi Silicon Valley. Tamamen kişisel tabi ama bence seversin.
  • tamamen hayal urunudur  (17.04.16 00:22:21) 
Arrested development'ı izlemedim. Modern family de, community de güzel diziler. Community'yi 3. sezondan sonra izlemesen de olur ama. Modern family daha istikrarlıdır.


  • noluyo yaa  (17.04.16 00:26:07) 
@Silesius

HIMYM'ı Friends'ten önce izledim. Onunla alakalı olabilir tabii. 10 civarında bölüm izledim, 1-2 sahne hariç gülmedim. HIMYM izlerken de sürekli gülmüyordum ama çok daha fazla gülümsüyordum. Bir de karakterleri daha bir sevdim HIMYM'da.

Teşekkürler cevaplar için. Bir dizinin 2-3 sezondan sonra batırması kararımı etkileyecek kesinlikle. Bu tarz bilgileri paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler.
  • kulagina kupe olsun  (17.04.16 00:30:25) 
Community'e gülmüştüm ben, Arrestede gülememiştim.


  • RedGoldGreen  (17.04.16 00:46:15) 
Üçü içinden tercih yapılacaksa Arrested Development diyorum. Değişik bi mizah anlayışı var. Gülme efekti yok + müthiş karakterleri var.
Community'nin ilk iki sezonunu izlemiştim. Kahkaha attırmasa da gülümsetir.
Modern Family'nin de iki sezonunu falan izlemiştim. Phil Dunphy karakteri iyi güldürmüştü.

Bunlar harici tavsiye edebileceğim komedi dizileri how not to live your life, black books, it crowd, spaced, louie.
  • monty python  (17.04.16 01:12:46 ~ 01:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.