[]

Hanimefendiler, boyle bir erkekle evlenir miydiniz?

26 yaşında, çalışmıyor, çalışmama nedeni iş bulamamak değil, çalışmak istemiyor, kişilik olarak uygun değil diyelim. entelektüel yönünü geliştirmeye önem vermiş, elalemin izledigi futbol maçı kadar kitap okumuş, edebiyat, sinema, tiyatro eleştirileri gazetede basılacak kalitede.
doğaya saygılı, hayvanları sever, gösteriş düşkünü değil vs. böyle uzar gider ama en çok merak ettiğim baştaki özellikler. iyi bi insan ayrıca.

özellikle entelektüel yön konusunu pek umursamayan kadinlarin görüşünü merak ediyorum.
tüm görüşler kabulüm, ameliyatlı yerime de vurabilirsiniz.
evlilik tekliflerini buradan yapmayın lütfen, pm atınız.

ekleme:
cevapları okumadan aklıma geldi, çünkü daha cevap yok.
Yakışıklılık ortalama diyebilirim, ama boş anlamsız bi suratım yok.
maddi geçim konusu şimdilik ailemin üzerinde ama ömür boyu bakamazlar, maddi konularda evleneceğim kadina güveniyorum.

 
"Yakışıklılık ortalama diyebilirim, ama boş anlamsız bi suratım yok.
maddi geçim konusu şimdilik ailemin üzerinde ama ömür boyu bakamazlar, maddi konularda evleneceğim adama güvenmiyorum.""

hedef kitlesi zaten ben olmadığım için evlenmezdim ^^
  • devilred  (16.04.16 23:00:55) 
amına bile korum.

edit: pardon ya, yanlış duyuruya yazmışım.
  • victum  (16.04.16 23:05:51 ~ 23:06:01) 
kim için soruyosun cümlelerde bi düşüklük mü var ben mi anlayamadım?

ben evlenmezdim, zaten genel olarak evlenmem de kimsenin sugar mommy'si olamayacağım için ayrıca evlenmem böyle biriyle.
  • mula  (16.04.16 23:05:51) 
Son cümleden ne çıktığını anlayamadım.

Ancak çalışmayıp ne öneriyor bu erkek ona bağlı. Ben mesela ev hanımı gibi ev işlerini, çocuğumuz olursa onun bakımını üstlenecek bir erkekle, diğer konularda (karşılıklı beğeni, sevgi, hayat görüşü uyumu) anlaşıldığında evlenebilirim. Sorun etmem. Ancak evin iş yükünü büyük oranda üstüne almasını beklerim.
  • of dream and drama  (16.04.16 23:07:14) 
entelektüel, hayvansever, kitap okuyan çalışan adam da olduğu için evlenmezdim. hani bunlar çalışmamanın yerine geçen şeyler değil


  • la noix  (16.04.16 23:08:37) 
Of dream and drama, onlari onerebilir, bir de vakti oldugu icin duzenli spora kavusmus, edeleli bir beden iste.


  • scars dont fade  (16.04.16 23:11:30) 
diger basliga gonderme var. kahkaha attim.


  • evimin paspasi  (16.04.16 23:11:47) 
Kadınım, 29

Ben de standart iş hayatına uygun bulmadım kendimi ve ona göre bir para kazanma yolu çizdim kendime. Freelance çalışıyorum.

Dolayısıyla iş hayatına uygunsuzluk para kazanmanın önünde bir engel değil.
  • inawen  (16.04.16 23:11:54) 
Evimin paspası +1
Güldüm

  • hasmetizm 2046  (16.04.16 23:12:46) 
Hahaha guzel gonderme ;)


  • kareem said  (16.04.16 23:13:45) 
Kopya duyuru açan erkekle olmaz <_<


  • damdanakan  (16.04.16 23:20:43) 
Ya biraz sans verseniz, mutfakta aşçı, sokakta beyefendi, yatakta pic filan olsa da mi hic sansi yok bu ozelliklerdeki birisinin.

Bu arada, kahrolsun ataerkil toplum!
  • scars dont fade  (16.04.16 23:22:28) 
hangi duyuruya yönlendirme var link verin bende güleceğim


  • Alt4y  (16.04.16 23:23:18) 
kiz kardesim gelse, "..boyle biri var evlenmek istiyorum " dese. "mal misin" derim. kusura bakma durum bundan ibaret.

insan, sevmese de kendi gecimini saglamak icin az da olsa calismak zorunda.
  • ubi dubium ibi libertas  (16.04.16 23:24:28) 
adamın hatası mobil girmek olmuş. gönül işleri ana ekranda görülmüyor. espri yalan oldu yani


  • la noix  (16.04.16 23:26:03) 
güzel gönderme :) güldürdün genç!

bu arada yakışıklılık ortalama değil de üst düzey olsaydı eğer belki bir müddet takılabilirdim. evlilik mi? no!
  • köstebek kurabiye  (16.04.16 23:27:29) 
Arkadaslar gulmek icin acmadim.

Toplumdaki erkege/kadina bakis acisini merak ettigimden actim ve ciddi yanitlar bekliyorum. Diger arkadasin duyurusunda birkac kisi evlenebilirim diyordu ama burada ise sadece 1 tane.

Yani duyuru gayet ciddidir, geyik icin acilmadi. Tesekkurler.
  • scars dont fade  (16.04.16 23:30:15 ~ 23:49:35) 
yeryüzünde şu saydığın özellikle bir adamla evlenecek hatun oranı %1 i geçmez hocam. ha ilişki yaşamak dersen oran artar. ama evlilik? hayır

edebiyat,sinema ve bilimum entelektüel aktivite sana herhangi bir güç (saygınlık/para/şöhret) kazandırmadığı sürece kadınların gözünde bir hiçtir.
  • edaddy  (17.04.16 00:37:01) 
Evlenmezdim. Evleneceğim kişinin kendi ayakları üzerinde durmak için en azından çaba göstermesi gerekiyor, Başkasının eline bakmayı yaşam tarzı haline getirmiş biriyle olmaz.

Klonlanan duyuru da bu: www.eksiduyuru.com
  • Lim5  (17.04.16 00:40:44) 
iş konusu önemli bence. ben şahsen çalışmayan birini istemem. çünkü benim maddi bir gelirim var, yapmak istediğim şeyler var. il il ülke ülke dolaşma planlarım var. buna ayak uyduramayacaksa istemem o kişiyi. entelektüellik kısmı zaten bende. film-kitap-dizi olayları hayatımın büyük bir kısmını kapladığından benimle birlikte olan kişi bunlardan mahrum kalmaz, aksine bıkabilir.

şimdi sana bakıyorum. özelliklerin iyi hoş, çalışmak istemeyen tembel bir tip olduğun için evlenmem. ha dersen de para bok keyiften çalışmıyorum. gene istemem.
  • istenmeyen evlat  (17.04.16 00:48:01) 
"çalışmak bana uygun değil yea, entelektüel yönümü geliştiriyom:/" böyle düşünen birine saygı duyamam, epey de alay ederim. maddi yönden ailesine yük olan, ailesi göçüp gidince de bir kadına sırtını yaslama gayesinde bir asalak olduğunu düşünürüm. isterse on iskandinav erkeği gücünde yakışıklı olsun.

edebiyat, sinema, tiyatro goygoyunu geçiniz efendim. eli kalem tutan herkes yazar, herkes okur. bilimle uğraşmayan ya da kafası matematiğe basmayan adama zaten saygı duyamam. üstüne bir de edebiyat, film ayağına boş gezenin boş kalfasıysa ohooo...

kırıcı olduysam affola. azıcık silkelenin. aileden milyonerler bile hiçbir şey yapmamanın verdiği o korkunç duygudan kaçmak için çalışıyor. madem o kadar kitap, tiyatro, sinema üzerine birikiminiz var, değerlendirebilirsiniz... aylak adam sadece bir romandır.
  • hale luya  (17.04.16 00:58:24 ~ 01:02:43) 
hale luya + 1

Bana da bunlar bahane gibi geliyor. Hasta olur, yatalak olur, çalışamaz hale gelir; başımın üstünde yeri var ama "Ben sevmiyorum yea" deyip çalışmayan birinin bana veya ailesine yaslanmasını kabul etmem.

Bir de üzerine, paradan bağımsız bir boyutu var benim için. Özel sektör karşıtıdır, hayatta her şey mümkün. Para da kazanmayalım, o da dert değil ama çalışmak üretmektir benim gözümde ve üretmeye üşenen, dünyaya katkısı olmayan biri ile de birlikte yaşayamam. Parası olmasa olur, para bugün var yarın yok ama gayreti olmazsa olmaz.

Bir de ben çok çalışırım, evleneceğim insanın da dengim olması gerek. Yoksa birbirimizi anlayamayız. Anlayamayacağımı yukarıda açıklamış bulundum zaten.
  • aychovsky  (17.04.16 01:09:01 ~ 01:17:44) 
efsane replika. aslından güzel olmuş.

www.eksiduyuru.com (aslının mobil olmayanı)
  • kaichi  (17.04.16 01:44:05) 
26 erkek

cigerdelen +1
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim +1

sen bence dikecek yer arıyorsun. entellektüel olma demiyorum hobi olarak gene ol. erkek ol erkek. teklifini +45 yaş üzerinde deneyimlersen belki başarıya ulaşabilirsin. jigololuktan farksız söylediğin.

entelmiş dantelmiş hikaye bunlar karın doyurmuyor. ha şöyle taş gibi herif olursun bir bakanın bir daha baktığı ha belki o durumda biri çıkar karşına zengin sana iş de kurar vs vs e o da yok..

neyin kafası bu ya ne kadar rahat ağzını yaya yaya yazmış...
  • oylebirzamandagelkivazgecmekmumkunolmasi  (17.04.16 03:36:39) 
Tam bu tanımlara %98 uyan birinden hoşlandım. Entellektüel görünüyor, bir sürü dil biliyor. Tembellikten bitiremediği bir yüksek lisansı var. Evini başkalarına kiralıyor, kendi bir şey ödemiyor, sonra işçinin, memurun hakkını savunup propaganda yapar. Zaman zaman çalışıyor, sonra ben kendi projemi yapacağım yyeaa diyip işi bırakıyor. Sahip olduğu özellikleri geliştirip, daha iyi yerlere gelme imkanı varken şuan şöfor olarak çalışıyor. Çok rahat o yüzden çalışıyorum, arasam aslında başka işte bulurum tarzı konuşuyor. Nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum, evleneceği kız düşünsün artık.


  • geçerkenugradım  (17.04.16 13:50:16) 
Kadın-erkek rollerini reddettiğini ispat etmeye çalışan feminikler mecburen evet der ama gerçek hayatta seni sallamaz. Es kaza ilişkiye girerse de başka bir şeyi bahane edip seni dehler.


  • arnold schwarzeneger  (18.04.16 11:05:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.