[]

kaş anketi

ince kaş mı, kalın kaş mı? hangisi daha genç, hangisi daha yaşlı gösteriyor? hangisi yollu(?), hangisi kezban(?) kaşı? aklınıza gelenleri de ekleyebilirsiniz.

süreniz başlamıştır.


 
ince kaş yaşlı gösteriyor sanki. ama kaş yoğunluğu önemli. seyrek ve azsa sıkıntı değil. gür kaşlı olup da incecik yapmak yaşlı gösterir. diye düşünüyorum :/


  • rayde  (16.04.16 22:53:30) 
Aşırı ince kaş; Adile Naşit ve varoş Ukrayna kızları terk.

Aşırı kalın kaş; Cara Delevingne gibi ---> www.saglikkeyif.com

olayım derken şöyle filan olmak---> 212med.com
  • neferkitty  (16.04.16 22:57:03) 
Kalın kaş. Sebep yok.


  • buffy de vampir sayılır  (16.04.16 23:00:31) 
alınmamış doğal kaş.ortası hadi neyse de. esmer kızlar aldırıyor altını üstünü, bembeyaz kalıyor çevresi kaşın. çok kezo görünüyor söyliyim. ince kaş da ayrı bi çirkin bişey. bide şimdi gızlar kaşlarını makinayla mı alıyolar akp li bıyığı gibi 2 numara kaş var allam o nasıl bişey öyle.


  • hasmetizm 2046  (16.04.16 23:26:31) 
Ince kas sinsi kadin izlenimi veriyo bana niyeyse. Cali cirpi gibi degil de duzeltilmis dogala yakin kalin kas ideal bence.


  • turuncu sufle  (17.04.16 00:00:31) 
Kişiye göre değişiyor bence, kişinin havasına göre, giyimine göre. Kalemle çizilmiş gibi aşırı ince veya doğal olmak adına şöyle kaşlar sevimsiz
encrypted-tbn0.gstatic.com
Yüz kalemle çizilmiş gibi keskin hatlara sahip (Catherine Zeta-Jones, vb.) ve kadın vampsa ince, hatlar yuvarlak ve tip sevimliye yakınsa hafif kalın.
  • aychovsky  (17.04.16 00:04:31 ~ 00:06:05) 
ince çok demode ve çirkin.

kalın moda ama o da çok çirkin. hele o cara ne o öyle erkek kaşı gibi.

ortası yok mu bunun?
  • victum  (17.04.16 00:10:04) 
yakışana kalın çok yakışıyor bazısına da yani nasıl desem senin yüzüne ne olmuş demek istiyorum
güzel bir örnek www.instagram.com

ve ince de yani böyle sanki kaş yok da kalemle çizilmiş gibi görünenler çok itici,
doğal bir kalınlık olacak ama çok da salaş olmamak kaydıyla daha hoş sanki


www.hawtcelebs.com
images4.fanpop.com <3
  • sen de git sen de unut  (17.04.16 00:17:21) 
ikisinin ortası olsun.


  • cekilmis gayfe  (17.04.16 01:10:21) 
Kalin kas. Jennifer connellyi gordum goreli kalin kas diyorum evet.


  • halitkin  (17.04.16 02:37:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.