[]

saçları beyazlamayan ünlüler

birçok ünlünün saçları beyazlamıyor. boyatıyorlar değil mi? ama kastettiğim simsiyah değil. kırçıllı böyle. bakıyorsun 40 yaşındaki adamın beyaz baya ama 50-60 yaşındaki adamın tam siyah olmasa da kırçıllı. şu an isim vererek arkadaşları rencide etmek istemiyorum ama onlar kendilerini biliyor.




 
Hepsi boya onların. Beyazı kırıp öyle kırçıllaştırmak için de boyalar var.


  • angelus  (16.04.16 17:25:57) 
(bkz: Jean Reno) leondaki halinin boya olduğunu sanmıyorum. o zaman 45-50 falandı.


  • freetakilir  (16.04.16 17:56:47) 
Jean Reno Leon'da oynarken sakallarının büyük bölümü beyazdı, saçlarının doğal renginde olmasının ihtimal yok.

www.hotflick.net
  • angelus  (16.04.16 18:09:58) 
harbiden lan o fotoğrafta saçlar kapkara sakallar bembeyaz çıkmış. fotoğrafa görede değişiyo ya. ama sakalları siyah saçları beyaz çok insan gördüm ben. oluyo öyle insanlar bazen :D benim babamda aynen böyleydi. hatta bende böyle olacağım heralde. saçlarımda baya baya beyazlanmalar başladı sakallarda hiç bişey yok :D


  • freetakilir  (16.04.16 18:26:48) 
Genetik olayı baya fark ediyor ama Asyalı olmayan toplumlarda 30'u geçince saçlar beyazlamaya başlıyor, sakallar nispeten daha geç beyazlıyor. Bende de saçım sakalım eşit miktarda beyazlıyor ama sakal boyama işi de baya yaygınlaştı şimdi tv'de görünen herkes 20 yaşındaki gibi siyah saçlı siyah sakallı :)


  • angelus  (16.04.16 18:31:04) 
ibrahim tatlıses mesela. vurulduktan sonra saçları bembeyaz olmuştu:)


  • nothing in my way  (16.04.16 18:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.