[]

Araba Nasıl Alınır?

İlk arabamı alacağım. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bugün akşama doğru arabanın sahibiyle buluşacağız ve arabaya bakacağım. Bir kaç lokal boyası var, değişeni yok. Eğer arabayı beğenirsem ve fiyatta anlaşırsam sonraki aşamalar neler olacak?

Basitçe yazabilir misiniz?


 
arabayı beğenirseniz ekspertize götürün, detaylıca incelesinler. çıkan raporda adamın dediğinden başka bir hasar vs. varsa sıkıntı.


  • pillimiyango  (16.04.16 11:42:46) 
Ekspertize mutlaka götürün. Böyle mi yazılıyo bilmiyorum ama. Bize motoru bozuk Tata kitlediler =]


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (16.04.16 11:45:35) 
aracı sahibi kimse yani kimin üzerine ise ondan al. yok dayımın arabası yok nenemin arabası diyenlerle iş yapma. yanına bu işlerden anlayan bir büyüğünü al.


  • greenplease  (16.04.16 11:49:04) 
fiyat konuşmadan önce eksper e gidin, söylediklerinden farklı birşey çıkarsa eksper ücretini araç sahibinin ödeyeceğini ona da söyleyin.

ekspere göstermeden sakın ciddi düşünmeyin. çok dolandırıcı var. normal insanlar da kendini kandırıyor benim arabam çok iyi diye.
  • nucleon  (16.04.16 11:50:29) 
arabanın geçmişini 5664 den mutlaka sorgulatın, bakım geçmişini öğrenin.
Tanıdık bir sigortacı bulun ve şase nosuyla sorgulatın. Yeni model bir aradaysa ve servis bakımlıysa yetkili serislerden geçmişini öğrenin. Arabadan anlayan tanıdığınız varsa mutlaka onu da yanınıza alın

  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (16.04.16 13:16:01) 
kesinlikle ekspertiz +1

beni camiden çıkıp gelen adam dolandırdı. büyük bir şey değildi ama en az 2-3 yalan söylemiş yüzüme karşı.
  • icim urperiyor  (16.04.16 15:44:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.