[]

bim ve playstation 4

bu söylenti çıktıktan sonra baktığım aktüel ürünler kataloğunda playstation mlaystation görünmüyordu. ben de safsata diye bıraktım yakasını.

az önce baktım ki sabahtan gidip aldığını, anında tükendiğini söyleyenler var. burada var mı gören, duyan? ya da acaba genel dağıtıma çıkarmadılar da belirli şubelere mi gönderdiler?

son sorum: paralel ithalat ps4 alınmaz mı?

 
ben de haberi ilk webtekno'da gördüm. hem internet sitesinden hem de mağazadaki broşürlerden baktım hiç playstation 4 ilanı yoktu.


  • MtKrt  (15.04.16 23:54:49) 
i.hizliresim.com

Bu görüntü 8 Nisan'da bir forumda paylaşıldı ve bim bildiğim kadarıyla bu tip ürünleri adetli olarak getiriyor (muhtemelen mağaza başına 1 ya da 2'şer tane gelmiştir). Ayrıca indirim günleri yarım saat önceden insanların sıra olup kapılar açılınca saniyede 3-4 kişinin o kapılardan geçtiğini bilirim :)
  • EkimBebesi  (16.04.16 00:23:16) 
Alınır neden alınmasın.

ilk sorunuza yanıtı da vereyim, o 2015 yılına ait bir görselmiş. Webtekno ya herkesi trolledi ya da kendisi de trollendi.

cdn.webtekno.com

sağ alta bakabilirsiniz.
  • pomknos  (16.04.16 00:23:29) 
yani evet o görsel haricinde kesin olduğu düşünebilecek hiçbir bilgi kaynağı yoktu. gerçi iha bile atlamış söylentiye. geçen sene gerçekten yaygın dağıtıma çıktı mı acaba peki... bundan da emin olamadım.

ikinci el playstation3 arayışlarıma devam edeyim bari.
  • sanat guresi  (16.04.16 00:25:59) 
Donanimhaber de alanlar olmjs. Her bolgede satisi yokmus


  • scars dont fade  (16.04.16 00:30:31) 
Benim teyzem Bim A 101 Şok gibi marketlerin tüm aktüel satışlarını takip eder, gözünden kaçmaz. Sordum ona yokmuş böyle bir şey. Teyzem yok diyorsa yoktur.


  • angelus  (16.04.16 00:32:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.